Стефан Пройнов: Контролът над Вашият ум !

Стефан Пройнов: Контролът над Вашият ум !

Стефан Пройнов: Контролът над Вашият ум. ВИЖ ТУК!
Контролът над Вашият ум с една огромна стратегия за манипулация и контрол и тя е възможна чрез социалните мрежи !
Преди няколко дни излезе информация, че социалната мрежа “Facebook” е провела таен експеримент върху почти 700 000 свои потребители. Това става ясно от материал в списание „Proceedings of the National Academy of Science“, издавано от Академията на науките на САЩ. Споменава се, че са разделили хората на 2 групи, на едната от които са се пускали избрани позитивни новини, а на другата част негативни. Това е било направено чрез филтрация на новините, които достигат до хората. Тоест те са виждали на своя профил една подбрана реалност за случващото се в света и около тях самите. Задавали ли сте си въпроса дали не ни филтрират постоянно?
Така днес “Facebook” на всеки един от нас създава една фалшива реалност ! “Facebook” решава кой да види постът ви ¸ а “Facebook” решава кой да ви честити рожденият ден и на кого да сте приятели, коя страница да ви рекламира и коя да харесате или не !
“Facebook” е този, който решава кой новини да виждате с вашият профил и кой не !

Дори ако има БЪГ и виждате нещо той решава дали ще можете да го споделите или не !
“Facebook” е матрицата, а роботите във “Facebook” са тези, които обработват вашата фалшива реалност !
Задълбочени анализи на ЦРУ на начинът на поведение са тези така наречени алгоритми, който движат роботите ! “Facebook” е този, който регулира информационните потоци като ги квалифицира на такива с приоритет и на такива, който не трябва да достигат до масите. Дори си има забранителен списък на ДОМЕЙНИ и сайтове на който е забранен достъпът до социалната мрежа !
От началото на годината дори се въведе нова цензура, така наречените fake news и борбата с тях, което е още един начин да се цензурира това, което не искат да се публикува от ЦРУ !

Новините и медиите се делят на два вида – на такива, който обслужват корпоративните интереси на ЦРУ и тяхната програма за манипулация и налагане на световен ред и на правителствени опорни точки по места и всички останали квалифицирани като жълти новини, фалшиви и такива, които били на езика на омразата или не били толерантни към техните философии – политики !
А всичко, което не отговаря на техните политики е забранено и се сваля, и се санкционира потребител или източник !
През 2013 г. агентa-шпионин и системен администратор на ЦРУ – Едуард Сноудън, разкри правителствената програма на Съединените Американски Щати (САЩ) под кодовото име PRISM и водена от “Агенцията за национална сигурност” (на английски: National Security Agency / Central Security Service, NSA/CSS), която е разузнавателна правителствена организация.
В тази програма участва и правителството на Великобритания чрез “Генералния щаб за комуникациите към правителството” (GCHQ), който е клон на “Специалните служби за сигурност на Великобритания”. PRISM има за цел да събира личните данни на потребителите на определени услуги в Интернет и оправданието за наличието на програмата е обяснено с борбата с тероризма по цял свят, водена от правителството на САЩ.

Efekt 2

Някой знае ли кой контролира Българските комуникации ?
Милиони долари се вливат и в мащабни инвестиции в различни секретни програми за наблюдение, една от които е именно PRISM, която е кодовото име за събиране на лична информация официално известен като SIGAD US-984XN. PRISM е таен инструмент за наблюдение, чрез който NSA събира по електронен път лични данни за активните интернет потребители с помощта на Google, Microsoft, Yahoo, PalTalk, YouTube, AOL, Apple, Twitter, Facebook, Skype и много други. За да си направите сметка, чрез тези услуги се събират вашите имейли, записват се вашите лични съобщения и провеждан чат, записват се вашите видео разговори, вашите телефонни разговори, съхраняват се вашите снимки, записва се ваш трансфер на файлове, записва се това, което търсите чрез търсачки, записват се вашите пароли, кодове, съхраняват се вашите профили в различни социални мрежи, без значение дали ги триете или не и т.н.Контролът над Вашият ум !
От скоро и правителството на България придоби софтуер, с който частично да следи и контролира всички комуникации в страната !

За да разберем, какво се крие зад социалните мрежи и Интернет, трябва да споменем и името на Едуард Бернайс, австро-американски евреин, който е бил изключително влиятелен манипулатор на общественото мнение в САЩ през 20 век. Бернайс използва на практика идеите на чичо си Зигмунд Фройд за безсъзнателните, ирационални човешки импулси, за да ги впрегне в услуга на корпоративни интереси, и така да подтикне масите да консумират продукти и услуги основаващи се не на рационални нужди, а ирационални желания.
Една от любимите му техники за генериране на съгласие била индиректната употреба на подкрепата от трета страна, която да защитава каузите на неговите клиенти, което днес се използва и във форумите, чат каналите, коментарите във Facebook и др. Един огромен пример за това докъде стигат манипулациите на масите чрез различните методи ползвани от корпоративно-правителствените специалисти е следният:Контролът над Вашият ум !

През 1950 г. в САЩ се слага началото на флуоридационната кампания на Бернайс – флуоридиране на водата, под предлог за „профилактика на зъбите срещу кариес”. Под влияние на пропагандата му общественото мнение е манипулирано в „правилната посока” и флуоридите, продавани и известни като най-силната отрова за плъхове, се превръща в здравословен фактор за зъбното здраве на децата. В резултат на тази кампания флуоридът от силно токсичен отпадъчен продукт се превръща в съществена съставка, необходима за здрави зъби. Всеки може да се замисли докъде е стигнала тази корпоративна кампания и манипулация в днешни дни. Все още повечето хора по света извън представите на всяка логика считат за нормално, естествено и полезно употребяването на промишления флуорид в хранителни продукти, води, пасти за зъби и др.Контролът над Вашият ум !

НИЕ ВЕЧЕ ПИСАХМЕ ЕТО ТУК !
Бернайс доказва, че може да променя реалността като създава нова. Той продава цял нов начин на поведение, който може да се обобщи: другите да работят, а ти да присвояваш плода на чуждия труд, да използваш ситуацията така, че да я извъртиш в собствена полза. Сред клиентите на Бернайс са били президентът на САЩ Келвин Куулидж, „Проктър и Гембъл”, Си Би Ес, компанията „Американ табако”, „Дженерал електрик”, „Додж мотърс”, „Картие” и много други. Ранните успехи на Бернайс му позволяват да си изгради завидна клиентела. От 1931 г. бързорастящият бизнес възлиза приблизително на 100 хиляди долара (през 1995 г. – 1,5 милион долара) с печалба, надвишаваща 60 хиляди долара (през 1995 г. – повече от 700 хиляди долара).

Днес правителства, политици и корпорации използват същите техники включително и чрез социалните мрежи. Това, което ни се представя в глобален план е това, което е удобно за нечии интереси да ни се представя. До толкова много се самоподдържаме в тези видни заблуди, че е невъзможно да ги възприемем за реалност, която не е нормално развиваща се. Facebook харесванията, споделянията, новините, които виждаме, коментарите които четем и всичко – е продукт на добре контролирана програма за манипулация водена от секретните служби, агенции, организации и корпорации на световният Елит. Ако вие се считате за буден, то вие сте един от много малка групичка хора в глобален мащаб, с които се борят тези властващи сили без да си дават много зор. Не се учудвайте, ако след 7-8 години стане модерно да си мажат лицата хората с лайна, защото е адски полезно за съзнанието, сексуалността и здравето. Те могат да накарат човешките маси да вярват, в каквото си пожелаят.Контролът над Вашият ум !

Тези манипулативни техники за промяна на мнението се водят под различни форми и са ползвани от десетилетия наред, като няколкото огромни примера са Първата световна война, Втората световна война и днешните конфликти в Сирия, Украйна и в различни страни от Африка.
Тези, които манипулират този невидим механизъм на обществото представляват невидимо правителство, което е истинската власт управляваща по-голямата част от света. Хората са управлявани, нашите умове са нагласяни, нашите вкусове са образувани, нашите идеи са ни наложени, а голяма степен от хората никога не са чували за това. Това е логичен резултат на начина, по който е организирано това глобално демократично общество. Огромен брой човешки същества трябва да си сътрудничат по този начин, ако искат да живеят заедно като гладко функциониращо общество. В почти всеки акт на ежедневието ни, независимо дали в сферата на политиката или бизнеса, в нашето социално поведение или нашето етично мислене, ние сме контролирани от относително малък брой хора, които разбират умствените процеси и социалните модели на масите. Те са тези, които дърпат жиците, които контролират общественото съзнание.
Следващия път, когато пишете някъде в Интернет , че не сте съгласен, защото “Facebook е направен за да радва хората” се замислете сериозно от коя страна на оградата стоите с това досие в Интернет.
Дори всеки, който кандидатства за Виза за да посети САЩ водещото да му се даде право или да му бъде отказана такава е досието му във ФЕЙСБУК !

Сега те знаят всичко за Вас и вашите близки и това се използва от службите за контрол над вас и вашето съзнание !
Ето защо послушни медии като МЕДИАПОЛ, КЛУБ ЗЕТ, КАПИТАЛ, ДНЕВНИК и няколко телевизии имат кампания за борба с фалшивите новини, защото те са зависими от ЦРУ и службите като техните новини са тези, които трябва да знаете, а останалото ще бъде квалифицирано като негодно, непроверено или фалшиво !
Но в крайна сметка ти си този, който си мисли, че знае всичко !
Марк Аврелий:
Всичко, което чуваме, е мнение, не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина.
Така е, но в крайна сметка трябва да се борим за спасението на всяка една душа за да прогледне обществото, за да отхвърли робството и да спасим нацията си !

Бори се, мнозина се отказват с думите „една птица пролет не прави” казват, но има едно клише, което ние няма да се уморим да повтаряме !
Вярно е, че една птица пролет не прави, но Един петел цяло село буди !
Бъди петелът на своята улица и от уста на уста, от дума на дума можем да променим средата, в която живеем !
Сега внимавайте как си мълчите във Фейсбук, защото утре някой да не ви цитира !
Те знаят всеки ваш ход на мишката дори !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.