Глупакът е непобедим

Глупакът е непобедим
Глупакът е непобедим
Някой хора за да успеят учат психология и психоанализа, учат се да профилират данни, да анализират, следят статистики и си мислят, че успехът им е вързан в кърпа, но те грешат !

Грешат, не защото познават интелекта на масите и прогнозират действията им грешат, защото има една по-голяма сила от разумът на тази планета !

И това е глупостта, а аз бих изучавал вродената глупост у човека, тя би донесла повече пари на мен и на моите занимания каквито и да са !

Efekt 2

Я виж нашите политици гледай как си лъжат безогледно нагло и лъжите им са тъпи ама им вярват масите гласуват пак и пак за тях !
Глупостта е непобедима и никой не може да купи глупакът, никой не може де пребори глупакът та той е велик и непобедим там се крие силата! Образователна система е разбита и идват легиони глупави деца – НАШИТЕ деца и кой и как ще се пребори с това ?
Тук идва контролът на всеобщият разум, който владее медиите, владее светът!

Термитите са тъпи същества, но строят най-сложните архитектурни сгради !
В древен Египет какви сгради са строени и днешните умници не могат да си ги обяснят !
Истината е, че от епохата на информацията влизаме в епохата на простаците !
Край с тревогите, стресът и дерзанията, защото тук глупакът е щастлив и по своему е доволен стига да се покрият физиологичните му нужди и толкова !
Самият Алберт Айнщайн е казал:

” Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.”

Не се чудете защо Борисов е лидер на този строй, а той просто резолира на една вибрация със своите гласоподаватели или гъзоподаватели няма голяма разлика !

За това към всички, който искат да свалят ГЕРБ от власт Вие сте обречени – Глупакът е непобедим !
Сменете стратегията и извадете по-голям контролиран глупак иначе сте обречени, а с Вас и интелигенцията на този народ, която вече изчезва и няма да има с какво да наредите утрешният ден !
Защото има една приказка „по добре с умен човек камъни да носиш отколкото с прост пари да делиш“,а властта е пари !

Господа политици, силата е в глупостта и днес не е в интелекта и стратегиите за умници !
Та ако искате властта запомнете само простак може да победи простак, защото мисли като простак и са на една вибрация!
Да ме прощават кандидатите за президенти, но Роско е факт, а когато фактите говорят и умниците реват !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.