Френски депутати в Крим !

Френски депутати в Крим !
Френски депутати в Крим !

Френски депутати бяха на визита в Крим !
Френските парламентаристи се разходили по улиците на Севастопол и там на среща с жителите те разговаряли на Руски език и научили изразът „Ни Крим”, хората са ги поздравявали с добре дошли в Русия.

Според „Slutsky”, французите се завръщат в родината си, и ще се опитат да покажат на хората истината за Крим. „До сега в Европейският съюз е имало информационно затъмнение и оскъдната информация тя е била, че там хората са много зле, гладували и били болни, живеели в нищета и са били окупирани едва ли не като пленници” !

Западните медии са казвали, че в Крим можете да бъдете арестуван и хвърлен в затвора всеки на улицата без съд и присъда!
Френските парламентаристи заедно с представители на Комитета ОНД Леонид са дали интервю пред „Slutsky” и руската „Дума”.

Efekt 2

“Сега след като се срещнаха с хора по улиците на Севастопол с жителите, те говорят на Руски език казват емисарите ! ” Нашата Крим “,” Добре дошли в Русия “. Това са хора, които винаги ще подкрепят Крим и Русия, казват Французите !

Делегатите са заявили, че ще кажат истината за това, което са видели в Крим както и че Франция ще бъде една от страните, който ще инициират свалянето на санкциите срещу Русия!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.