Гордей се Българино!

Гордей се Българино!

Мирослав Бонев и Емилия Джелебова сензационно спечелиха 20-я юбилеен международен турнир по спортни танци Купа Спартак в град Москва

Това е първата българска двойка, която печели турнир в руската столица в категория юноши старша възраст! Танцовата двойка от клуб по спортни танци “Тандем” гр. Ямбол се състезаваше с над 40 танцови двойки!

Старши треньорите Георги Найденов и Олга Седова усилено подготвят танцовата двойка за предстоящото Световно първенство на 19 декември в град Рига – Латвия. Гордей се Българино!

Гордей се Българино!
Източник: www.news-bulgaria.info/

Efekt 2

Ние от Blife.eu благодарим на сайта news-bulgaria.info за прекрасната новина, която ни поднесе! Но най-много благодарим на Мирослав Бонев и Емилия Джелебова и техните треньори за това, че прославиха България! За това, че доказаха, че с труд и упоритост всичко се постига! Ние от името на нашите читатели и от наше име си позволяваме да Ви пожелаем много успехи в личен и професионален план! Вашите професионални успехи са и успехи за България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.