Бъчварова знае, че градските проблеми могат да се решат на село !

Градските проблеми могат да се решат на село !

Проблемът в градовете може да се реши само в селата !
Системата за контрол на масите е МВР, но и там има проблем !

Бъчварова каза на полицаите, че пари за увеличение на заплатите няма да е лесно и да се прави на много отворена, защото вече няма как да и поискат оставката !
След падането на Комунизма народните хайдути само смениха лявата гърда с дясна, но цокането продължи и до днес, добре че не приеха новата майка, щото силиконовите гърди мляко не пускат !
С думи, които не харесва Цецка няма вкус !
Те 96% процента от Българите нямат вкус, нито към сьомга, нито към хайвер, нямат вкус и към омари, не харесват октоподи, не харесват трюфели и миди !

Както е тръгнало няма да харесват и обикновеното сирене и смоленските картофи, няма да харесват и смоленският боб и ракията, няма да я харесват, щото не могат да си ги позволят и тях скоро !
От ГЕРБ вече обявиха сланината за враг на правителството !
Вдигат се цените на храните и хората скоро няма да харесват нищо ! Българските домакинства харчат над 75 % от доходите си за храна след като на много места различните храни поскъпнаха с над 10 % и продължават да поскъпват плавно, но сигурно как ще им излезе сметката на хората бре АДЖЕБА ?

Грабежът продължава, това е !
Истината е, че ако човек произвежда храната си няма бедност, няма глад и това направиха от хунтата на ГЕРБ – обезлюдиха селата, а селата освен, че даваха невероятно истинско и натурално детство даваха и наденици, вино и туршия, бурканите, които летяха към градовете направи тези висшисти и инженери, тези лекари и днешни професори факт !

Efekt 2

Факт е, че и днес по селата има огромна битова престъпност, която е част от играта на ГЕРБ и Бъчварова да направят така, че никой да не може да се върне на село и да остане окован между панелите, които и без това вече са собственост на някоя банка !
Вие спомняте ли си коленето на прасета с греяна ракия на кървавият сняг ?
Спомняте ли си домашната лютеница, а сега на 2,60 лв. за килограм ГМО домати, не става това чудо ?
Спомнете си когато нямаше бедни и погледнете истината в очите !

Да си кажем, че тази година стомасите са нещото за което работи всеки един от нас ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.