Гърмят панцери и бушони, а се сменят пак онзи с онзи !

Гърмят панцери и бушони, а се сменят пак онзи с онзи !

Толкова ли е глупав народът, че не вижда Бойковите постановки ?

Сега министърът на образованието напуска и зам.- министърката с него, а на тяхно място кой да е освен КУ.КУ.Кунева нали реформаторите бяха обидени и искаха да стават опозиция или това е поредното падане на декемврийската театрална композиция всеки ден завесата се вдига и зад нея все една и съща лига ! Нашата Кукувица ядрени реактори успя да закрие та камо ли някаква си история и славянска и българска ! И сега какво народа ще се успокой, а Кунева още малко ще се угой !

На практика тази реформаторска опозиция в момента спасява Бойко от оставка и гневните родители да не излязат на протести подкрепени от учители и пенсионери! Всичко тук на куп вече звучи и става като ОСТАВКА ! На езика на спец политолози викат на това кризисен пиар, а на езикът на спец роми му викат пунта мара и двете значат едно и също именно поредната лъжа да успокоят и без това гладната и гневна тълпа!

Efekt 2

И сега фокуса ще се премести на радиа и телевизии с друго и ще Ви занимаят и за проблемът на Пайсии никой няма да нехае ! Не сме лош материал, а просто прости ама много прости и от глад сме вече само кожа и кости и акъл нямаме затова ни правят на прости ! И тук за туй иде реч, че колкото народът по-малко знае толкова по-малко ще нехае ! Щом той не знае за примерът на народните будители не ще упреква и народните грабители !

Та да си припомним как ГЕРБ едно преди края уволняваше министри Дянков, Фидосова и така доста бушони изгърмяха, но какво от това, това за дето си отидоха остана и тъй ще е сега ! Ще махнат една кадъна и ще сложат друга ханъма и пак ще се вихрят купони до зори в харема на ГЕРБ 2 разбери ! Махат се министри, но Вапцаров и Пайсии пак ги няма, но за сметка на това Джелем,джелем остава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.