Дайте му пушка

Дайте му пушка


Вижте какво бе публикувано на стената на страницата Само за Истински Българи !
Публикуваме без редакторска намеса:
ТОЗИ КОЙТО ИСТИНСКИ ОБИЧА РОДИНАТА БИ ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДА И ДРУГ ДА СЕ РАДВА НА НЕЯ!
До господата: Борисов, Стоянов, ПАСИ, Костов, Димитров, Сакскобурготски….
Искам да ви кажа защо ви мразя, защо смятам че трябва да бъдете осъдени на бесило за държавна измяна.
Не че може да промените това,но всичко е възможно.
Поне на думи живеем в свободна страна, за сега!

Мразя ви за това в което превърнахте мъжете и жените в тази държава.
Мразя ви защото по ‘лошия’ социализъм никой не се тревожеше за работа работа имаше за всички, но не като тази сега на над 70% от хората парите да не им стигат да са работещи бедни, а истинска работа.
Имахме заводи производство селско стопанство.

А вие всичките всчико преватизирахте отдадохте на концесия и всичко беше разграбено и още продължавате и държавни дългове теглите дори.
Преди романтиката беше жива и жените си избираха мъжа според сърцето и качествата, а сега е според това изкарва ли достатачно пари.
В това превърнахте жени, а нас мъжете в работещи бедни! ЗА ТОВА ВИ МРАЗЯ НАЙ-МНОГО, защото съм един от тези който не могат да си намерят и позволят жена.

Efekt 2

С този гнусен западен план изпълняван от вас нацията ни се стопява и ще изчезне ,нация на над 5000 години имала над 13 държави, нация заради която е построена китайската стена!
Дори и в момента се надявам да има останали макар и малко момичета със сърце способни да търсят любовта далеч от протмонето и работата на човека и една от тях да ми пише. Но знам че няма.
Ако имаше такава бих спрял заради нея да пиша всеки ден, или бих се борил два пъти по силно ако и тя има истинско националистическо сърце като мен.

едеде
Заради това, че съм сам и нямам жена ще ви го заявя най-отговорно АКО РОДИНАТА НИ ВЪСТАНЕ СРЕЩУ ЗАПАДНИТЕ ПОРОБИТЕЛИ И АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, ако някой ми даде пушка или пистолет ще съм в първите редици с радост ще дам живота си за свободата на родината и разните ислямски терористи тогава ще ви се сторят като цвете за мирисане.
Ако дойдат руските войски да ни освободят ще ги посрещна с хляб и сол и ще се запиша като опълченец в техните редици в похода им на запад към мръсните западни сили които погубиха България,които с ваше позволение ограбват златото ни, злато с което може лева да стане златен какъвто беше през социализма и да се въведе базисен минимален доход за всички , този който канадските крадци въвеждат с нашето злато.
Ако родината въстане или русите дойдат да ни освободят заради това в което превърнахте жените на най-красиви в цял свят.
Дадът ли ми оръжие ще съм в първата редица и с радост ще дам живота си за свобода.
ЗАЩОТО ТОЗИ КОЙТО ИСТИНСКИ ОБИЧА РОДИНАТА БИ ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДА И ДРУГ ДА СЕ РАДВА НА НЕЯ!
Иван П. Александров София 23.05.2016 година

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.