Шокиращи данни за Циганите

цветан цветанов и циганите

Според проучване през 2050 година циганите ще доминират като население в България !
С тези темпове на раждаемост Циганите ще достигнат над 3 милиона !
А с тези тревожни данни на всеки час умират средно по 9 човека и като добавим и огромната демографска криза Българите ще се стопят до 800 000 човека !

Естествено никой не пресмята и огромният брой напускащи страната Българи, а според друга статистика 85% от младите, който се дипломират напускат страната в търсене на работа и реализация !
Тогава тези 800 000 човека ще са в пъти по-малко !

Efekt 2

Изчезваме като нация, като генотип, като народ и май и като държава !
Има и друга гледна точка – средната продължителност на живот при циганите е около 45г. далеч под прага за пенсиониране и Борисов най-после ще си отдъхне и няма да казва „пенсионерите изядоха бюджета” !
Защото Циганите просто няма да доживеят до пенсия !

Тази ниска продължителност на живот е постфактум от начинът им на живот по Гетата!
Там те от ранно детство са атакувани от вирусите и мизерията, болестите са често срещани, а ниската санитарна култура просто е инкубатор на зарази !

Липсата на образувание и ниската грамотност пък допълнително не спомага за тяхната информираност за болестите, който им скъсяват живота !

Циганите
И както каза не веднъж бившият Американският посланик у нас Джеймс Уорлик, че „Циганите са бъдещето на България”!
След това Цветан Цветанов стана председател на „Национален съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет”!

Нещо да се е променило там в гетата?
Цветан Цветанов сложи на каишка Циганските барони, опитоми клановете и поставиха в изолация Цар Киро и яхна циганската мафия !
Какво става по гетата, къде е интрегацията?
НЯМА Я, но стотици милиони са усвоени и никой не говори за това !

циганите
Какво стана в Гетата?

Ами цари пълно беззаконие, наркотици, проституция, измами от така наречените АЛО, АЛО и пропищя светът от нашите Цигани !
Европа се видя в чудо – кражби и измами от напълно организирани банди по кланове деляха Европа на парче !
Джебчийски кланове просещи и проституиращи !
Организирани набези на строящи се заводи и обекти и отмъкване на цветни метали и после продавани на тамошни депа стопанисвани от поляци и украинци ! Разпространение на синтетични наркотици и доставка на компоненти за западните лаборатории ! Източване на фалшиви кредитни карти !

Кражби на коли !
Абсолютно паразитиране на социалната система ! Банкови измами с фалшиви документи се теглят кредити и после чао !
Всичко за каквото можете да се сетите като престъпност и Цветан Цветанов не знае, не вижда доклади и няма информация, но пък циганите гласуват под строй !

И зад всички тези престъпни деяния когато ги заловят или се регистрират тези престъпления навън етикетът този е БЪЛГАРИН се лепва на нашата страна !

Днес Циганите са в проект на Турцизиране и дори на по-тежка форма като приемат ислямът!
Виж Пазарджик и не питай как Аллах слезе в гетата, ами питайте пак Цветан Цветанов.
Той ходи по джамиите, той си открива предизборните кампании на иначе уж Българската партия ГЕРБ в смесените региони!
И ако го срещнете и го попитате питайте го и защо в Катунци ги убиват, а в Гърмен ги пребиват, питайте го и за Раднево защо искат да ги колят, питайте го какво стана с парите от Европа и с интеграцията на Ромите дето им викат, а ние си ги знаем като цигани ! Няма да Ви каже, защото ако има циганска мафия той е „kapo-di-tuti-kapi”– баш манго !

Вижте джебчиите в Игнатиево, Варненско 95% от гласувалите там са гласували за абревиатурата ГЕРБ! Та толкова са и циганите там и 5% Българи !

Така е и ако планът РАН-ЪТ е бил пагубен за страната ни то планът ГЕРБ-ЪТ е довършителен !
И ние накрая ще завършим този материал обагрен като филмов сериал с думите „Всички прилики с имена, лица и събития са случайни” !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.