Избори 2016г.: Ще се плаща на глава добитък !

Избори 2016г.: Ще се плаща на глава добитък !
Избори 2016г.: Ще се плаща на глава добитък !

Избори 2016г.: голямата борба за напълване на партийните каси започва !
Олигарсите ще наложат нов модел на управление !
Нещо като триумфират или както казват в Европа шведска тройка !
Това е отношение между трима, това е вид политическа полиамория.

В тесния смисъл, тройка означава връзка между трима души, при която всеки със всеки има отношения (както в един триъгълник всеки ъгъл е свързан с другите ъгли). Конфигурация, при която човек сам поддържа отношения с други двама, се нарича “V”, от английски “Vee”. Често се нарича паралелна връзка.
Така и в нашето не далечно бъдеще в необозримият ни спектър са решили кукловодите и архитекти на България!

Тройка в преносен смисъл може да се нарече и този модел в Европейският съюз:

Efekt 2

В последните години понятието “TROIKA” се използва и в преносен смисъл за Европейската комисия (ЕК), Европейската централна банка (ЕЦБ) и Международния валутен фонд (МВФ). Европейският Дългов Кризис започнал през 2010 г., легитимира намесата във вътрешните работи на държавите членки на Евросъюза, посредством ЕК, ЕЦБ и МВФ.
Та според нас от blife.eu хората в сянка са решили да наложат този модел на управление в страната ни !

Думата триумфират идва от думата триумфирам !
Та в този модел триумфът ще бъде за тези до сега !

Дето е казано да го духат бедните, а малките партии и техният електорат ще бъде абсорбиран и върви се към двуполюсен модел както при големите демокрации, а и да не забравяме партийните субсидии колко ще нараснат в касите на големите ПП !
Също като европейските фондове за подпомагане на животновъдите се плаща на глава добитък та и тук борбата ще е люта – кой колко агнета да вкара в кошарата щото после ще му платят на глава добитък !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.