ДАНС арестува министър Николай Ненчев

Атанас Зафирв, Николай Ненчев, Бойко Борисов, Atanas zafirov


Това е заглавието с главни букви, което трябва да е на корицата на всеки вестник, ежедневник или списание!
Това е заглавието, което всички медии трябва да напишат с големи букви !
Депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ АТАНАС ЗАФИРОВ хвърли в пресата жестоки обвинения по адрес на МО Николай Ненчев !

АТАНАС ЗАФИРОВ: МИНИСТЪР НЕНЧЕВ Е ДЕЙСТВАЛ В УЩЪРБ НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ
ЧАСОВЕ СЛЕД ПРЕМИНАЛАТА ДНЕС ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА БИВШИЯ КОМАНДИР НА ВВС ГЕНЕРАЛ МАЙОР ОТ РЕЗЕРВА РУМЕН РАДЕВ ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЛЕДВА НЕЗАБАВЕН АРЕСТ НА МИНИСТЪР НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ И НЕГОВИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ. ТОВА ОБЯВИ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ ДЕПУТАТЪТ ОТ БСП И ЧЛЕН НА КОМИСИЯТА ПО ОТБРАНА В ПАРЛАМЕНТА АТАНАС ЗАФИРОВ.

Депутатът цитира ген. Радев, като каза, че Ненчев е направил куп действия, а в някои случаи и бездействия в ущърб на Националната сигурност и държавния суверенитет на страната.
Ето какво още какво каза Атанас Зафиров:
1. Поемане на непосилни финансови ангажименти в ущърб на държавата, в полза на друга страна – приета концепция за съвместна охрана на въздушното ни пространство, която включва пълно поемане на разходите на съюзните ВВС от българска страна,за разлика от Румъния, която е заявила отказ от подобно условие. Единствени ние с подобен ангажимент и доброволно накърняване на държавния ни интерес!
2. Умишлено въвеждане в заблуждение на народните представители относно реалната ситуация и перспективи пред българските ВВС. През цялото време, през което тази концепция е била разработвана, в комисията по отбрана министърът и неговите заместници твърдяха, че няма такова нещо, законът е приет ”за всеки случай” и когато има конкретни стъпки по неговото прилагане, народните представители ще бъдат уведомени. Оказва се , че по тази концепция се работи от септември 2015г. На тъмно е било държано и цялото ръководство на ВВС, до момента на пристигането на 14 юли 2016 на групата от Полша в България!

Efekt 2

3. Нанасяне на тежки финансови вреди на държавата, в полза на чужда държава – развенча се най-грандиозната лъжа , изречена от Ненчев и група – ремонтът в Полша е по-евтин от офертата на РСК МиГ – потвърди се, че не е така! За това предупредих още в дебатите в Народното събрание и след това в десетки телевизионни участия и публикации. Изчислихме и конкретното оскъпяване – става въпрос за милиони! По думите на Радев – вместо да се търси диверсификация и поевтиняване,от един монополист – РСК МиГ, държавата създава друг монополист – Полша! Самият Бойко Борисов призна в интервю, че договорът с Полша е „глупост”!

4. Подчиняване проблемите на националната сигурност и въздушния суверенитет на страната на лични идеологически съображения – т.нар. подготовка и готовност за борба с Русия!
5. Поставяне по идеологически съображения на риск живота и сигурността на българският летателен състав , който, оказва се „лети на самолети със саморъчно удължен летателен ресурс”!
6. Умишлено приземяване на българската изтребителна авиация – стана ясно, че съгласно изискванията на техническата документация за експлоатация на самолетите МиГ 29 – няма нито един изправен самолет ! Съгласно изискванията на тази документация – закон в авиацията – не трябва да лети нито един самолет!

7. Пълно неглижиране на военната експертиза, дилетантщина и некомпетентност, граничещи с национално предателство.
8. Умишлено бавене реализацията на инвестиционния проект за придобиване на нов изтребител, с цел причиняване на необратими щети върху българската бойна авиация и пълната загуба на въздушен и национален суверенитет!
9.”Полша няма капацитет за външни потребители” – признат факт, за който предупредих преди година. Нещо повече – „Полша не може да ремонтира КСА – най важната част на самолета – кутията на самолетните агрегати”.
10. Шумно прокламирания договор с Полша за цялостната интегрирана логистична поддръжка – на практика неосъществим поради редица правни, технологични и лицензиозни пречки!
Тези хора са национални предатели и трябва незабавно да бъдат подведени под отговорност, смята Атанас Зафиров.

Източник:bulpress.info и epicenter.bg

Атанас Зафирв, Николай Ненчев, Бойко Борисов, Atanas zafirov

Ние от Blife.eu не веднъж сме алармирали обществото за всякакви нарушения и безотговорно отношение и престъпно поведение но националните медии мълчат !
Мълчи и премиерът Бойко Борисов !
В съседна Румъния Ненчев отдавна да е в затвора а правителството да е подало оставка но тук сме в България а в нашата родина закона е един и това е Бойко Борисов и нищо не става в страната без негово съгласие и одобрение !

И ако всичко това в което е обвинен Николай Ненчев е достояние и на премиера и на ДАНС същият Ненчев се разследва от ДАНС и прокуратура но за сега нищо не е оповестено официално защото или правителството няма вола или премиерът което означава едно и също !

Ако и сега Борисов не поиска оставката на Николай Ненчев и не свали доверието си от него това може да означава само едно че Николай Ненчев ще повлече правителството в международен скандал и отзвукът няма да бъде само натиск от Брюксел а нещо повече !

Борисов знае от опит че когато кабинетът му е сериозно заплашен трябва да се гърмят бушони и Ненчев е един от тях !

Време е ДАНС  да арестува министър Николай Ненчев !

ВИЖТЕ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ ЗА НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ :

Николай Ненчев: Урок как се чукат секретарки

Атанас Зафиров: Николай Ненчев вкарва България в сериозен световен скандал

Николай Ненчев разпродава военните имоти по морето!

БАРДАКЪТ във Военното министерство нарасна до ХАРЕМ! ЧЕТВЪРТА ЛЮБОВНИЦА си назначи Николай Ненчев!

Николай Цонев: Президента и Ненчев се командват от Американското посолство !

Николай Цонев обвини Ненчев!

Най-важният въпрос днес е: ЛУД ли е Ненчев

Допуск на експертка на Ненчев отнет за проституция

Ненчев се гаври с пагона!

Атанас Зафиров: Питам ДАНС проверява ли Ненчев?

Поредният скандал с Ненчев за който алармира Атанас Зафиров

 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.