ДАНС и МВР предизборен РЕСПЕКТ

ДАНС и МВР предизборен РЕСПЕКТ

225 имигранти и 25 каналджии арестувани при спецакция на ДАНС и МВР

В мащабната досега операция вчера са участвали 2278 полицаи с 478 коли. При специализирана акция на ДАНС и МВР, насочена срещу нелегалните имигранти, са задържани 225 незаконно пребиваващи у нас чужденци и 25 души, съпричастни към каналджийска дейност. Операцията е съвместна и се провежда от 6.00 часа вчера (23 октомври). Това съобщи на брифинг главният секретар на МВР Георги Костов, цитиран от Фокус. В операцията са участвали 2 278 служители с 478 автомобила. Те са проверили 2 478 обекта с 5 572 превозни средства и 10 765 души, отчете секретаря на МВР Георги Костов.

По думите му вчера “са локализирани общо 995 души”,които са съпричастни към каналджийство, престъпления, свързани с политическите права на гражданите и незаконно пребиваващи на територията на страната чужденци.

Efekt 2

“Съпричастните към престъпления против изборното законодателство са 745 лица, каза главният секретар на МВР и допълни, че са задържани и други 38 души, обявени за общодържавно издирване по различни случаи.

До момента са образувани общо 84 досъдебни производства, от които 23 са за престъпления против политическите права на гражданите. Иззети са и 5 незаконно притежавани оръжия

Съставени са 661 акта за установени административни нарушения и са издадени 503 предупредителни протокола.

Източник: bg.b2.mk/news/

Ние от Blife.eu ще добавим, че полицейското присъствие дори и по малките населени места продължава ! Всички структури и подразделения са на терен и така ще бъде до краят на изборите ! Ако вчера за едни е почивен ден за размисъл, за други е работен ден на пълна мощност, но е така при демокрацията трябва да бъде респектирана и където трябва контролирана ! С помощта на контролираните медии и машината за въдворяване на РЕД и с това ще са най – мирните и тихи спокойни избори от зората на демокрацията до сега, а дали е така кой ще ни каже както се пее в една песен !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator