Да взривиш бомба било хулиганска проява !

Да взривиш бомба било хулиганска проява !


Взривеният офис е на Коста Богацевски – бивш главен секретар на МВР

Офисът в сърцето на София, който тази нощ беше вдигнат във въздуха от експлозия, е собственост на Коста Богацевски – бивш главен секретар на МВР по времето на Любен Беров. Това съобщи пред Би Ти Ви свидетел на взрива.
Коста Богацевски е роден е на 25 септември 1948 г. в София. Завършва право. От 10 април 1990 г. е заместник-началник на Главното следствено управление с чин майор от Държавна сигурност.
Работи по разследването на убийството на писателя Георги Марков. В периода февруари 1993 – октомври 1994 г. е главен секретар на МВР. Част е от предложения от Румен Петков Обществен съвет към МВР. В момента работи като адвокат.
По-рано от МВР категорично отрекоха, че експлзията е била насочена срещу служителя им и заявиха, че е обикновена хулиганска проява.
Източник: glas.bg

Ние от Blife.eu добавим, че явно са се навъдили страшни ХУЛИГАНИ според квалификацията на МВР !

Efekt 2

Дали този тип ХУЛИГАНСКИ прояви не накара светът да настръхне, дали са такива Хулиганите и от „Ислямска Държава“!

Но който и каквото да ни казва ние знаем, че един взрив не е хулиганска проява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.