„Да върнем страховете на хората“ каза ГЕРБ + ВИДЕО

 „Да върнем страховете на хората“ каза мафията + ВИДЕО


ГЕРБ с послание към МАФИЯТА!
Бойко Методиев Борисов с послание към Мафията не към хората !
„Да върнем страховете” това послание е адресирано към мафиотите и престъпните елементи, защото това събужда едни спомени и една носталгия по едни времена, в които пари се правиха от всичко, а те се чувстваха над закона ! Истината е, че Бойко Борисов няма как да прикрие това, че е бил създаден от Мафията и все още има такива, които казват, че мафията му е купила постът на главен секретар, а от него се е искало той да я закриля !

Така и до ден днешен няма осъден голям мафиот, има много избити, но свидетели живи няма, така работи мафията !
Ключовата емоция в политиката под която ще минат тези избори е НОСТАЛГИЯ !

БСП събудиха носталгията към Русия и говорят за българо-руско сътрудничество и това е добре, но БСП имат един голям враг и това е ГЕРБ ! За последните години управлява само ГЕРБ и мафията работи с ГЕРБ, и днес тя трябва да се активира, защото иначе губят пари, много пари !

Efekt 2

Да си припомним колко са мафиотите убити, защото броят им расте правопропорционално на кариерният и растеж на Бойко Борисов, но това не е политика на МВР, а това е политика на Борисов и Цветанов ! Не случайно е клишето, че в цял свят всяка държава си има мафията, а у нас мафията си има държава !

Произлизаш от СИК Борисов продължи да управлява страната все едно структурите и службите работят за СИК и всичко е пари и влияние и така започнаха да измират мафиоти един по един и техните АКТИВИ да сменят собственика си, а новият собственик не може да се докаже кой е с официални документи, но можете да се досетите кой е !
И така лицето, което абсорбира всички мафиотски блага и ресурси ще го наречем образно БАЙ ХОЙ !
И така залогът за оцеляване на нацията е Мафията срещу народа !
Този образ на РОБИН ХОЙ като главен секретар, който уж се бореше с престъпността просто прочистваше пътят си към истинската власт ! Фактологията е следната: -Провал като Главен секретар на МВР и прекратен предсрочно мандат!
-Провал като кмет и прекратен предсрочно мандат!
-Провал като Министър Председател и прекратен предсрочно мандат
– 2 пъти!
След тези факти кое кара Борисов да иска пак да бъде “kapo di tutti kapi”(министър-председател)?

Това са фактите, които не могат да бъдат отречени !
Сега той отправи послание към неговото истинско семейство МАФИЯТА ! Мафията трябва да се активизира и ако не иска да загуби властта и влиянието си тя трябва да направи всичко възможно да спаси главата на мафията !
Ще позволим ли да върне страховете на хората и пак да живеят с надежда зависи от всички нас за кого ще гласуваме !

Но за да се отърсим от престъпността трябва да има ново прочистване и битката за президент е спечелена, но България е парламентарна страна и най-важният ключов момент са парламентарните избори, защото там е консолидирана властта, ако там народът спечели мафията ще бъде уязвена, а другото е въпрос на назначения на министри и контрол на качеството на управление на страната !
Затова и не се спази волята на суверена от референдумът на Слави, защото там е истинската ВЛАСТ, ТАМ КЪДЕТО СЕ КОВЪТ ЗАКОНИТЕ !
Днес политическото статукво и политическата мафия са срещу народа. Не казваме, че и в БСП няма боклуци и мафиоти, но това е работа на Корнелия Нинова да се отърве от тях или БСП ще бъдат още дълги години на резервната скамейка !

И така врагът на нацията е ясен ГЕРБ и МАФИЯТА, врагът на нашият враг също от една страна са БСП, а от другата страна са хората подкрепили референдумът на Слави Трифонов !
Какво ще прави народа той сам избира !
Но едно е ясно – не трябва да позволим мафията да триумфира !
Нека нашето мото е ДА ВЪРНЕМ СТРАХОВЕТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ В РЕАЛНОСТ !
Гласуването за престъпници е престъпление против отечеството и против бъдещето на децата Ви !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.