Отворено писмо до Господ Бог

Отворено писмо до Господ Бог

Господи, вземи душата ми моля те, Господи, направи го бързо за да нямам и миг да се колебая за да не искам да се върна тук в България !

Направи го Господи, че да се отърва и аз от тези мъки и дерзания, защото това не е живот, а изтезания!

В тази страна не става дума за живот, а за оцеляване по особено жесток начин!
Другаде му викат геноцид, но тук е по-ужасно Боже, разбери !
Да иска душата ти да си мъртъв всеки ден след ден и ти да го копнееш, но да те спира Любовта да увиснеш на въжето или под влак да се хвърлиш, да си готов всеки миг всичко да загърбиш! Болка в телато и в душата, агония не спира, че загубили сме светлината !

„Надежда“ тази дума като чуя и направо освирепявам, гняв и ярост ме обзема, че означава тя нищо аз да не направя !
Да чакаме да се случи чудо Господи, че да заживеем по-добре, а чудо няма – от ден на ден става все по-зле !
„Любов“ тази дума е проклета, приковавани като в капан да търсим ние изход от котела с катран !

Efekt 2

Любов към жената и детето от това боли ни всеки ден сърцето ! Защото ако ти не си до тях те нямат избор, нито  шанс да оцелеят в този геноцид, бориш се за тях умирайки от вътре, а те не са щастливи и те са с теб в котела, а катрана изгаря им душите и телата, но Кочо Честименски някога намерил е изход от нещата ! Вземи ми Господи душата, това ми е към теб молбата !
Бъди твърд и рязък, вземи я в миг един, не искам Господи да размисля, защото ако го направя няма да говоря с тебе Боже, аз ще говоря със Сатаната да ми предложи изход от нещата !

Така е в България – не е живот, а геноцид Българите сме изчезваш вид и едно не мога аз да разбера защо правителството на Борисов ни направи лош материал – да сме болни, слаби, без грам надежда в душата, без сили дори да стискаме кинжал в ръка, няма грам милост от управляващите ни  сега ?

Или душата Господи веднага ми вземи, или ми дай сила като тази на самият Посейдон да мога с една вълна да ги издавя всичките народни изедници да мога до един да ги размажа, че нацията ни затриха 27 години  за народа не се сетиха !
Сега обещават ни пари, защо са ни като в душите вече ние осиротяхме, в душите Боже, там обедняхме и няма вече хора, човеци няма и  всеки за другият е враг!
Давим се като вълци един с друг и караме се пак и пак заради някой политик глупак !

Вземи душата ми Боже, порази ме, че не мога да гледам в тази люта зима как народът ни измира от болести и глад докато премиера се държи като пират !
Граби и всеки, който дръзне той го елиминира, държи се Господи, така сякаш всичко му е бащиния !
По-добре Господи вземи ми ти душата докато не съм направил аз белята !

Това не е народ,, не и нация, а всички е под окупация!
ГЕНОЦИД И ТИРАНИЯ, но с любов сме приковани към род, родина, съпруга и дете, и няма как от това да се отървем освен, ако всички като мен приковани не станем и не се изправим, но трябва всички в миг един и силно да им заявим, че „син съм на юнашко племе и всеки като мене вече не му дреме“!

Господи вземи ми ти душата, че вече съм готов да направя аз белята и за другите не зная, но на мен ми писна, че това не е живот, а агония предсмъртна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.