Да кажем МИР НА ДУЩАТА ТИ за Павел Чернев и АМИН !!!

1

Вчера бе поклонението пред Павел Чернев от 14.30 часа в столичния храм „Свети Седмочисленици“. Няколкостотин негови приятели и роднини дойдоха да си вземат последно сбогом !
Близо два часа Църквата бе изпълнена до самият вход да го изпратят, а бяха дошли и от Сърбия,Хърватия,Русия,Румъния и всички краища на България !

Не липсваха и политически лица дошли да си вземат последно сбогом както и такива дошли само да си направят пиар и да раздадат някой друга визитна картичка, но за тях няма да споменем и дума!
Отиде си, няма го вече Павел Чернев, погребаха го !

Efekt 2

 

2Казахме си последно сбогом, казахме си на душата му мир, но ние знаем мир и покой той не ще да има докато България не види свободна !Не дочака да види православната зора как озарява нашите планини зелени !

DSCF4219 (2)
Не дочака Павка, но аз видях там в страни до Църквата един имаше човек с униформа и с черна Ботева брада дошъл бе той в нашата страна да ти каже „сбогом братко, ти поспи, а ние ще вървим, че свободата иска жертви и иска и дела, но ти поспи братко, ти поспи !”
Държах свещицата в ръка и си мислех как като отида в планината и помириша свободата, а един мирис вниманието ми пробожда – мирисът на теменужка !
Оглеждам се търся да я видя няма я, но аз знам, че колкото и да се крие тя е там някъде и винаги ще бъде там някъде !
Колкото и време да мине Павел Чернев винаги ще си там някъде в сърцата ни, там някъде !
Един ден зората ще озари свободна България, но не още, не още !

Почивай в Мир и нека душата ти има покой !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.