ВРЕМЕ ДА СМЕНИМ ТАБЕЛИТЕ!

ВРЕМЕ ДА СМЕНИМ ТАБЕЛИТЕ!


Време е правителството да покаже, че наистина е загрижено за сигурността на народът си!
Като приеме закон с който да се узакони притежанието на огнестрелно оръжие!
Закон, който да гарантира неприкосновеността на частната собственост !

Такива мерки значително биха ограничили циганските набези, такива мерки биха намалили битовата престъпност значително!
Някога в тази държава имаше табели с надпис „внимание влизането строго забранено стреля се без предупреждение ”!
Но правителството няма воля за това, защото решението на един проблем ще създаде друг проблем и той не е наш проблем, а на мафията и мутренското правителство! Проблемът е, че такива закони ще Ви дадат правото да се защитите от мутрите, от мафията и да защитите домът си, семейството си, децата си и вас самият от посегателство!
Но това е проблем вече за самите мутри и за мафията, а мафията управлява, тя е правителството и тя е държавата !
Защото ако един старец гръмне поредните мутри влезли в домът му да го пребият и да му вземат пенсията заради вноска към лихварската им къща това е проблем !
Защото ако поредната изнасилена и ограбена старица си купи пушка и поредният мангал влезе пак да я ограби и изнасили и тя го гръмне това е проблем !
Защото корумпираните лъжливи политици, който са продали вотът и доверието на избирателите си, също могат да получат куршум заради родоотстъпническите си дейности и ред примери това е проблем !
Това е, страхуват се затова не избират такива закони, с който да се гарантира Вашата сигурност, а все закони в защита на мафията и статуквото !
Ние всички трябва да напомним на правителството ни :
Чл. 59.
(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

chauchau-500x500

Efekt 2

Някой знае ли колко са ловджиите и хората, който имат оръжие в страната ?
Това е една леко въоръжена армия и докато нашата армия се обезоражава то друга такава правителството не би позволило да бъде въоръжена пак от страх за да не загуби властта си!

Не всички можем с голи ръце да се защитим като Динкo Вълeв от Ямбoл !
Време е да си припомним задълженията си по Конституция !
След като правителството нехае и е явна невъзможност да защитава населението си, границите си и небето си! Време е да ни даде шанс да защитим жените и децата си, да защитим земята си и да защитим страната си !
Време е за национално обединение, време е за граждански отряди, време да кажем „Стига робство, стига геноцид! Всеки има право на живот!
Време е да сменим табелите на къщите си!”

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.