Това не е природен феномен, а това наистина е Дяконът в небесата!

12896328_10207157661233597_1063235545_o


УНИКАЛНО! Образът на Васил Левски грейна над рилските езера! България е ЖИВА!
Нещо уникално, красиво и невиждано по нашите ширини се случи в небето над седемте рилски езера. Образът на апостола на свободата Васил Иванов Кунчев грейна в небето над седемте рилски езера и изобрази изключително красива гледка. Групи от български патриоти и родолюбци решили да направят красивата гледка и да я заснемат с камерите и мобилните си телефони. За да се изобрази лицето на Васил Левски в небето патриотите са наели специална японска техника, която се използва за създаване на филми и изобразяване на 3д изображения в небесата.

Целта на патриотите е била да зарадват минувачите и планинарите в Рила като същевременно се повдига българският дух и патриотизъм.
Очаква се скоро в цяла България над небето да се изобразяват образите на националните ни герои, особено по националните празници.

Източник : lajme.malihost.xyz

Efekt 2

Ние от Blife.eu можем само да кажем едно голямо БРАВО на българските патриоти! България днес повече от всякога има нужда да бъде събуден дълбоко заспалият патриотизъм и родолюбие в душите и сърцата на всички Българи!
Защото само и единствено родолюбието и патриотизмът ще спасят нашето мило Отечество!

Нека сегашното правителство от родоотстъпници и продажници им се напомни, че там някой ги гледа отгоре и ако не вярват в Господ Бог и не ги страх от божието наказание то да знаят, че Васил Левски – Дяконът няма да им прости за делата им, а частица от Дякона живее във всеки един от нас !

Когато Дяконът се извиси в небето над всички това ще означава, че там има едни хора, който с това казват „Ние няма да забравим, няма и да простим”!
Да живее България братя и сестри БЪЛГАРИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.