Руските ВКС изпепелиха над 100 ислямисти и техниката им в Палмира

Руските ВКС изпепелиха над 100 ислямисти и техниката им в Палмира

Бойните самолети на ВКС на Русия за денонощие са нанесли 40 удара в района на Палмира

В резултат са ликвидирани над 100 ислямисти и военна техника. Това съобщава пресслужбата на министерството на отбраната на Русия.„В района на населения пункт Тадмор руските ВКС за денонощие са ликвидирали 40 удари на самолети. Нанесени са удари по 158 обекта на терористите, в резултат са ликвидирани над 100 ислямисти, четири танка, три артилерийски установки, четири склада с боеприпаси и пет автомобила”, се казва в съобщението.

При това ударите не са били нанасяни по групировки, поддържащи режима на прекратяване на огъня. „Руските ВКС и ВВС на Сирия не са нанасяли удари по позиции на въоръжени формирования, обявили прекратяване на бойните действия и съобщили в руския или американския център за примирие данни за своето разположение”, подчертаха от руското ведомство.
Източник: blitz.bg/

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.