Да поседнем пред олтара!

Да поседнем пред олтара!


Да поседнем тихо пред олтара и да склоним очи, да бъдем тихи  в памет на ония дето ни дариха мирни дни, но как след като кръвта ни ври? Как да бъдем мирни след като душата ни се бунтува и негодува от народните изедници и тяхната алчност безчовешка, тук не става дума за човешка грешка?

Не сме народ и мърша ние не сме, не става дума и за стадо от овце, а ние сме нормални същества искащи нормални условия за живот, ред и подредба в нашата съдба! Страх и още страх сковава разумът ни, ден след ден умът се лута в затвор обезверен. Лягам си всеки ден уморен, а се събуждам в кошмар всеки ден! Поставени в условие на криза без физически и психически модел на оцеляване това е инквизиция не е оцеляване. Мая Манолова ни казва да поседнем тихо до олтара, а аз искам да се изправя, ама яко да се изправя.

В предсмъртната агония на душата моя в мен се бори робът и гоя, а те не спират да крадат народните пари, ревизия си трябва народе разбери! Става дума за промяна и то веднага или да сведем очи в покорство пред олтара там където жертвоприношение с мен се извършва, с мен и моят род, и нация, всички сме в гибелна ситуация! Да поседнем пред олтара е символ не на преклонена вяра, а на разум с борбен дух и нека разумът ни надделее над гневът, че иначе тежко и горко на този дето с най-древната цивилизация на света се подиграва, тежко и горко на онези, които властват над нас, а не ни управляват.

Efekt 2

Народ от траки изстрелващи запалени стрели към боговете, народ от славяни чисти по дух и родени в светлина, народ от Българи с меч изковали нашата съдба не ще се преклони, а това с олтара е символично народе разбери. Нека всички рамо до рамо, човек до човека се заявим и да поседнем, а после да се изправим като един! От земята българска и камък няма да дадем е казал хан Аспарух, а съдбата българска да убият ние не ще им позволим! Длъжни сме не само пред славните ни деди, длъжни сме пред идните България да спасим и да я съхраним!

Да поседнем пред олтара с Мая и да я подкрепим и ще има провокатори и всякакви синове на системата лукави, но не се подавайте – народът скоро ще се изправи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.