Мая Манолова! В агросектора ври от проблеми!

Мая Манолова! В агросектора ври от проблеми!


Мая Манолова говори за проблемите в малкият и среден бизнес, при майките с деца в неравностойно положение, при инвалидите и телковете за сестрите и медиците както и за проблемите с банките и ЧСИ-тата, а сега тя акцентира и за проблемите в агросектора.

Юридическият и екип подготвя законови промени в законите свързани с банките и колекторските фирми, но и в земеделието и животновъдството има много такива. Трябват ясни правила и синхрон с пчеларите когато се третират посевите с пестициди, хербициди, когато се изтребват пчелите с инсектицид и тук трябват законодателни промени. Манолова показва проблемите с преразпределението на парите от държавата – как се харчат милиарди за едно като друго по-спешно очаква субсидия и помощ, но не се прави.

Мая Манолова и гражданско сдружение „Изправи се.БГ“ се изправиха да решават проблемите на нацията, подкрепете ги, те все пак доказаха, че могат да променят средата, в която всички ние живеем!

Efekt 2

С обществен натиск те притискат държава да отстъпи, с граждански натиск те спират проблеми, но и търсят решения с гражданите и с институциите. Институциите не искат да работят, но под натиск те се задействат за едни и други проблеми и така средата търпи промяна в онази среда, която задушава не един бизнес, не един човек и именно заедно трябва да се променим, защото промяната идва от нас самите, отвътре и така всички ние ще поискаме пряка и директна промяна на средата и това ще стане, защото нито едно правителство не е по-голямо от народът!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.