Страх скова силовакът!

Страх скова силовакът!


Страх скова силовакът след многохилядният протест в София и това е една малка част от негодуващите в страната. И така силовият метод на управление с рекет, махане и бухалки еволюира с МВР, НАП и Данъчни под вещото ръководство на хората от групировките окупирали властта и застанали на управленските постове, но и тях ги скова страх и страх, какво следва? Самите те са в ужас само като си представят те какво са правили с бизнесът и хората, с инвеститорите и с техните бивши другари изпратени в небитието Силоваците – хунтата узурпирала властта не са толкова силни май, защото има какво да губят и не става дума само за пари и власт, не става дума за зони на влияние и контрол на хранилки, не допираме до ведомства и трафици на антики и наркотици, а до страхът за собственото им АЗ. АЗ е големият проблем на Борисов и неговите другарчета, защото падне ли правителството ще изпопадат и те и няма да има „ама АЗ не бях“ и няма да има прошка нито милост за тях.

И така истината е, че тези дето всяват най-много страх ги е най-страх, но падне ли страхът в хората падат и те и така нищо, което е родено от страх не е вечно, защото страхът се използва за подчинение от векове, но рано или късно на хората им писва и така диктаторите падат от властта. Борисов е толкова зависим от неговото АЗ и страховете му, че дето се казва няма и накъде вече.

Та още мерки, рестрикции, репресии и мачкане ще доведат до още чисто човешки гняв и ненавист в масите, а тази енергия като изкипи и хунтата ще бъде пометена заедно с олигарсите си, заедно с подлогите си, заедно със силовата си система и структурите си с тролските си централи, заедно с всичко, което е създадено да всява страх, защото страхът е нетраен и хората жадуват за свобода на духа, а духът не може да бъде окован.

Efekt 2

Скоро Суверенът ще се издигне като буря, която ще помете Борисов и хунтата, а вятърът не можеш да скриеш зад решетките на властта. Новият световен ред идва през нов световен хаос, а във времена на хаос и безредие на някой ще му дойде редът. Борисов ще бъде предаден, защото пример за това е Васил Божков – той ще покаже истинското мутренско управление на силоваците и други ще покажат истината за Борисов преди да им се случи случката на Васил Божков за да се спасят не с бягство, а с ПРЕВЕНЦИЯ НАД ПРЕСТЪПНОСТТА С ЦЕЛ ОЦЕЛЯВАНЕ!

Само слухове не са това като КТБ и Божков не са шега, а пример са това. Един сее страх, други от страх ще ударят първи, че се очакват удари под кръста към Боко и компания като много седят и чакат своят час на отмъщение и скоро Борисов, който всява страх ще се наложи да се изправи срещу страховете си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.