ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА ВЕДНАГА !

ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА ВЕДНАГА !


ДА МИНИРАМЕ ГРАНИЦАТА ВЕДНАГА Е ЕДНО ДОБРО РЕШЕНИЕ !
КОМЕНТАР ВЪВ ФЕЙСБУК МЕ ПРОВОКИРА ДА НАПИША НЯКОЛКО РЕДА ! Ами ако си минираме една буферна зона от нашата страна на държавната ни граница?

По коя конвенция за защита на ислямистите ще подскачат от БХК? Мините били забранени!
Как като мините се използват и в момента в Ирак и Сирия, и навсякъде по света !

След като напрежението ескалира и трима Турски Министри и самият Ердоган заявиха, че започват да пускат по 15 000 мигранти всеки месец, а какви мерки могат да се вземат, които да бъдат адекватни на тази заплаха?

Efekt 2

Отговорът е прост – охрана на границата и буферна зона с мини и големи противопехотни мини, които в диапазон на 150 метра да унищожават всичко ! Тогава да видим дали мигранти ще нахлуват в страната ни и оттам към Европа!

АМИ АКО ЕРДОГАН ГИ ВЪОРАЖИ ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ ?

ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА ВЕДНАГА !
ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА ВЕДНАГА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.