Тези у дясно не им е лесно

Тези у дясно не им е лесно
Един професор или академик не струва колкото група роми като глас !

Тези у дясно не им е лесно Шефът им избяга в ляво, поне така сочат аналите една педя под гърба !

Абе тези у дясно хич не им е чиста работата, че цял живот се правят на интелектуалци и не са пипали лопата, а са вземали заплата ! От град в град обикаля хунтата на ГЕРБА, сеят страх и заплахи, че ако ги няма светът ще свърши! ЕДВА ЛИ СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ ВЪПРЕКИ ТОВА !

Всички десни станаха психодесни и драскат паметници и късат плакати, егати, това не са демократи, това са регенерати еб@ти ! Всички тези, които искаха Демокрация да им кажа, че изнесоха децата ни, природните богатства за да са добре техните деца и пожънаха нашите сега !

Efekt 2

Клавиатурни храбреци, а в боя никакви ги няма ! Няма ги и в делата, а само приказки и злоба извира от тяхната утроба ! Демократи и американофили, франкофоно и всякакви такива не и БЪЛГАРОФИЛИ !

Защо ли, ами подлъгани по насладите егоистични на Лукавия, забравили за род и родина, за патриотизъм, плюят по онзи Комунизъм, че той им бил виновен за всичко !

Стига бе хора, спрете да се делите на леви и десни и на всякакви, че докато се дърлите България загива, защото няма кой да я защити, няма кой да ни спаси !

Залисани в дребни ежби и скандали, в бедност и оцеляване, загубили човешкото у себе си и в другите не виждаме и грам надежда, а България сме ние хората в нея и ние сме нацията и лъкът на тоз народ, но в какво се превърнахме кажете?

Какво делим като всичко е на Бог и Вселена, за какво се караме, нима няма за всички светлина и простор по равно, нима за всички ни не свети слънцето еднакво !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Get an expert academic writing assistance. We can write any paper on any subject within the tightest deadline.