Дебнат ли Ви от засада КАТ + ВИДЕО

Дебнат ли Ви от засада КАТ + ВИДЕО
Дебнат ли Ви от засада КАТ + ВИДЕО

Вижте как един буден гражданин на име Юлиан Тодоров показва нагледно как Ви цакат от КАТ !
Ето така трябва да се постъпва, да се показват законно нарушенията било то и от тези, който трябва да бдят за този закон !
Вижте Видеото, което е манипулирано в началото и края, защото в тези кадри освен да липсва една важна табела друго по-интересно по случая няма ! Вижте Видеото :

Ето какво е предписанието на закона за този тип дейност на служителите от КАТ:

Пътните участъци, в които ще работят мобилните камери, ще бъдат обозначени със знак Е24.
Местата с мобилни камери трябва да са качени на сайта на МВР, информация за тях ще се дава и на медиите.
При необходимост ще се поставя табела с дължината на контролирания участък.
Ако има ограничение на скоростта, камерата задължително трябва да е след знака.
При всяко включване и изключване на мобилната камера служителите ще попълват протокол, в който се отразява времето на работа, посоката на контролираното движение и др.
Информацията за извършено нарушение ще се съхранява, докато шофьорът си плати глобата, а в случай че обжалва – до края на делото.
Но в този случай колко ли са наградените със скъпа снимка от засада и колко ли са екипите инструктирани с цената на беззаконие да си изпълнят нормата !
Така ли правителството се бори с престъпността или по този начин нерегламентирано трябва да се напълно републиканският бюджет !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.