Диктатура в действие !


Диктатура в действие ! ВНИМАНИЕ МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ОГРАНИЧАВА !

МВР предупреди българските граждани да свикнат „в известна степен с ограниченията, които ще се наложат по време на председателството” заради мерките за сигурност.
Ръководството му моли хората за разбиране в тази посока и да спазват указанията на органите на реда. Около НДК например ще има изградена зона за сигурност. Изготвят се транспортни маршрути за превоз на нашите гости от летището. “Пет са големите заседания у нас, основно в столицата, където ще се наложи такова ограничение на движението”, каза вътрешният министър Валентин Радев на редовния си месечен брифинг, на който коментира всякакви теми.

От началото на годината до края на септември у нас има регистрирани 551 случая на телефонни измами, разкрити са 16%.
За същия период на миналата година случаите са почти толкова – 549. Разлика има в разкриваемостта, каза Валентин Радев и посочи, че тази година са разкрити 16%, а миналата година 9%.
Във връзка с промените в Закона за движение по пътищата, министърът каза, че са предприети мерки за най-опасните водачи на пътя и до 22 октомври са прекратени регистрациите на 11 413 моторни превозни средства. Следващият месец целия се организира традиционната акация „Зима”.
Главният секретар на МВР Младен Маринов каза, че е задържано лице, което има съпричастност към двойното убийство в село Горни Дъбник, Плевенско. Убит е 72-годишен мъж и дъщеря му на 35 години. Задържаният е 36-годишен мъж. Най-вероятно мотивът е битов.

Efekt 2

Източник: segabg.com

Ние от питаме дали председателството на България няма да бъде един добър повод за навлизане на диктатурата на управляващите в една нова фаза? Добре гримирани закони за борба с тероризма и повече права на службите ще бъдат инициативите, които ще подемат от силовите ведомства !

Така хунтата ще си развърже ръцете и ще премахне неудобните, ще ликвидира всяка потенциална опозиция в зародишът си дори !

Закон за забрана на комунистическите символи им дава право да арестува всеки, който има медал на дядо си у нас и да бъде обвинен в сепаратизъм и дори да бъде съден за подривна дейност и любов към Русия – държавата враг ! Закон за език на омразата пък ще ви накара да си наложите автоцензура не само в социалните мрежи, но и на работата и в семейството дори не се знае кой за кого слуша ! Соросоидите и БХК ще дебнат всеки зад ъгъла дето се казва ! Война срещу свободните и независимите медии е пък друга стъпка за стъпкване свободата на словото !

Ако това не е диктатура, която се изпълнява какво е ?

Правителството ще получи Европейска индулгенция да смаже всеки вик на недоволство, всяка критика и всеки човек в името на спокойното царуване на диктаторът !

И така гласуването за диктатори е престъпление против човечеството, но мълчаливото съгласяване с това е престъпление против самите вас и вашите деца, престъпление, което утре идните няма да ни простят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.