ГЕРБ – изборът да бъдеш дезинформиран

ГЕРБ - изборът да бъдеш дезинформиран


Мощна ГЕРБ инвазия по всички медии Започна предизборната битка !
Води се с неравни средства, но Цветан Цветанов съобщи в аванс, че се изготвя списък на фалшивите новини в страната !

Естествено тези опити да се наложи цензура или поне автоцензура в журналистическите кръгове и свободните медии да не бъдат критични към управлението на хунтата не са от вчера !
Но този път ще се вменява на обществото, че видите ли тези са фалшиви, а тези не ! Няма как да стане това, защото хората са истинският съдник в медиите ! Хората решават кое е истина или не !
Хората сами решават на кого да се доверят !
Няма как да не бъдат критикувани от правителството след хилядите глупости и стотиците скандали !

Няма как да не бъдат порицавани и съответно хвалени за делата им, те са публични личности и животът делата им и думите им са на показ! Журналистиката трябва да осведомява обществото и това е неин дълг !
Но и новините не трябва да бъдат задавани от пресцентъра на ГЕРБ и всички като един да повтарят това ! Днес сме свидетели на огромна инвазия от ГЕРБ по всички вестници и медии само и само да се заглуши конгресът на БСП ! Само и само да се симулира действия, че държавата не е в криза !

Истината може да бъде само една, но има стотици интерпретации, които могат така да объркат обществото, че истината да се загуби някъде в информационният поток !
Израстването на ГЕРБ се сведе до тролстване и налагане на цензура !
В България нямаме министерство на истината както в някой държави !
Защото самото правителство не си служи с истината !
Реалното, което се прави е да се хакват страници и групи в социалните мрежи, да се хакват администраторски профили за да се пускат опорни точки и да се изкривява истината !
Цензура в Яхо и Амазон, цензура и в Туитър и в Гугал + но това няма как да накара хората да им повярват на очевадните лъжи и втълпения на фалшивите политици говорещи с езикът на лъжата и обвиняващи всички останали, които ги критикуват, че говорели с езикът на омразата !

Efekt 2

В началото бе словото и то като изконно право е дадено на всеки така е в демокрацията !
Но от пагодата на медийната трибуна говорят малцина телевизиите и радиата дават трибуна на малцина и то те са тези, които финансират тези медии ! Обикновените хора, поети и писатели не им се дава трибуна, обикновените хора им е забранено, защото ГЕРБ са тези, които експлоатират медийната машина !
Има протести за които никой не говори, проблеми социални за който никой не споменава за тях !
Има проблеми в страната, които са тема табу и това е, защото слугинажът на определени медии е такъв в услуга на статуквото !
И докато има журналистки, които свалят ципове в джипове, така ще е !
Става дума за скандали за корупцията и грабежи, но от ГЕРБ казват, че това било въпрос на морал !

Какъв морал, що всеки ден говори за него, онзи с шестте апартамента и някой с прякор мента !
Стига сме се заблуждавали, време е да изхвърлим боклука от властта!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.