Комунягите вадят тоягите


Комунягите вадят тоягите, а от ГЕРБ запяха „гербераст за бой се стягай“!

От ГЕРБ заквичаха на умряло, Нинова ги хвърли в шок и ужас ! Веднага всички медии дадоха трибуна на ГЕРБ, всички един по един започнаха да коментират лидерката на БСП, ама как така вот на доверие, ама да вземат да си оправят партията, ама те не са алтернатива?

Излагат ни пред света и така в този ред на мисли плъховете изскачат по малки и големи медии и обливат ефира !
Докато на БСП не им се даде трибуна !
Лидерката не можела да овладее собствената си партия ! Стига бе, супер модерен пленум !
С добра визия и дизайн !

Efekt 2

Абсолютно по сталински протече със супер ред и дисциплина и всичко бе предвидено за еди колко си против, няма въздържали се също ! Супер строева подготовка показа Корнелия Нинова !
И на плаца са строени само войни и амазонки ! Истината е, че вече е ясно ще има предсрочни избори и от ГЕРБ и техните коалиционни партньори се готвят за това преди пленома на БСП !

Малко хронология и клюки не са излишни като гарнитура за това ! Още от раздаването на сладоледи на Марешки във Варна стана ясно, че предизборно вече се работи във Воля!
Миналата седмица от АТАКА са имали обучения и инструктажи по хотели и конферентни зали събран е целият тролски и хакерски съвет, посочени са целите, обучението е направено и инструктажите са дадени ! Основно ще се рита по БСП и всички, които им симпатизират !

Дори и по някои НПОТА в патриотичният сектор като Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“, макар и те да не се занимават с политика, а с патриотизъм, но явно АТАКА виждат, че те гравитират в един същи електорални полета и обстрелът ще започне !

От ВМРО също са започнали инструктажи вдигнати са и международните кохорти в Испания и Лондон местните организации са започнали да преговарят със своите структури по места ! Обучения и преразглеждане на списъците си !

От Патриотичният Фронт също са провели нещо като техен си конгрес, но там нещата са по-скоро за раздаване на задачи кой за какво да се готви и все пак те са еднолично дружество и никой не се изказва, но пък има право да ръкопляска !

От Дай България всички програмисти, тролове и соросоидни наемни подлоги така наречените ранно будни студенти, протестна мрежа, умните и щастливите след като им спряха продажбата на билети са преминали на страната на ГЕРБ! Цветан Цветанов запя тяхната песен за фалшивите новини и в знак на това пък те заедно с кръгът Капитал , Клуб зет, Медия пол и Дневник и всички в уеб кафенето ще подкрепят ГЕРБ в новата тролска война!

И така предстоят ИЗБОРИ и нови деления ! Страхът от това, че Румен Радев ще даде мандат на ново правителство ги изгаря като люта чушка отвътре, но с лимонада не се гаси това и от ГЕРБ се втурнаха да коментират БСП, които пък се обявиха за опозиция ! На практика има още няколко изненади! Очаква се Слави Трифонов да се включи !
И да се появят още партии, които да дограбят патриотичните среди на тази злокачествена симбиоза, която като чернодробен метил се е впила в ГЕРБ ! Искате или не това ще са най-жестоките избори в България и всичко е на живот и смърт !
Има над 4 милиона, които не искат тези, но няма бутикови проекти, които да оберат негативният вот и да го разделят помежду си, ако тези хора припознаят БСП като алтернатива и комунягите вадят тоягите  и бой на хунтата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.