Цигани мародерстват в наводнените райони

Цигани мародерстват в наводнените райони


Цигани с каруци щавят и грабят де що каквото видят в Бургаско !
Служители на Четвърто РУП-Бургас са на денонощни дежурства.

И докато всички издирват жената в с. Черни връх, точно там в дерете до селото приливната вълна е довлякла строителни материали и железа, което е Рай за нашите роми !
На излизане от с.Черни връх по посока с. Полски извор са се натрупали огромни количества наноси, които са донесли всякакви неща от който ромите ще натрупат капитали !

Циганите с каруци идват на групи, товарят, щавят и се връщат пак и пак, надпреварата е кой повече да открадне е голяма !
И така всяко щастие е дело на нечие нещастие и докато хората скърбят и са потънали в нещастие, циганите виждат възможност да натрупат пари от трагедията !Цигани мародерстват в наводнените райони

Efekt 2

Колко си приличат с политиците и циганите – едните се правят на състрадателни за да натрупат политически дивиденти, а другите също толкова безчовечно натрупват де що може да се продаде !
И така докато едни бедстват, други благоденстват !
Полицията имоти ли да пази, хора ли да издирва или дейност да симулира ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.