Динко Вълев: ВВС и схемите на ГЕРБА

Динко Ямбол dinko qmbol

След като Динко обиколи световните медии, а вчера беше и в топ 10 на ВВС правителството на ГЕРБ се чуди как да свали рейтингът на момчето !
Зарaди него и МВР търпи щети – сменени са пътеките, маршрутите на Турските пратки, а пограничните полицай като чуят шум на АТВ направо ще получат инфаркт !
Явно Бъчварова и Бойко му изтърват края и взеха много грешки да допускат !
Лека му ръст на Вальо Танов ама той здраво държеше далаверата и по негово време грешки не ставаха освен със самообития от Леденика и разходката в ЛУКОЙЛ!

Но и в двата случая той е изпълнявал заповеди !
Напоследък прави впечатление, че няма координация в действията на ГЕРБА, а стават издънки и пара се губи пък и медиите тръбят едно друго !

 
След като нашето момче разбута схемата с кондукторите от междуграничен транспорт, който всяка вечер късаха стотици билетчета по 500 евро .
Някой ще кажат егати билетите по-скъпи от на концерт на Мадона, а други ще кажат, че това не са само приходите от един джихадист, а нали и паспорт ще му трябва – още 2000 евро !
Нали и някой трябва да откара до сръбската или румънската граница па ето ти още 1000 евро ! Та Динко се превърна в онова малко камъче, което преобърна каруцата !
Та нашият Динко обърка МВР ГЕРБОВАТА схема за милиони на месец !
Но не е само това има стават грешки с доверени хора на герба хукнали да пълнят партийните каси !
За вчера Кмет бе арестуван с огромно количество метамфетамини за Турция грешка, която пак показва кой движи фармацевтиката ама не по аптеките ами тази до училищата на нашите деца !
Някой ще каже е какво толкова един кмет, а ние ще попитаме колко ли такива политици клели се във вярност на Цветанов не са били хванати за 10 години !
Преди дни синът на депутат от ГЕРБА оплеска поредната пратка с марихуана и сега тати ще го оправи нещата нали ама е пак видно, че нещо в НАРКО МАФИЯТА ГЕРБ куца !
Вчера пък стана грешка и в Бургас с поредната пратка от джихадисти взеха, че я заснеха с главният организатор близък до ГЕРБА, а медиите ги беше страх да назоват името на Мафиота и едвам изтърваха Ф.Ф. и моделът на колата му което означава и какъв е мъжът !
А иначе в социалните мрежи разсейват хората със снимки на Христо Стойчков какъв трапер бил и как позира до убития Жираф в Африка докато Други Африкански породи мигрират на стада през страната ни !
Първанов се снима с вълк, Местан се снима с три вълка, а Динко с джихадисти.

Efekt 2

Е кой е по-големият ловец не се знае, но едно е ясно Динко Вълев от Ямбол откри ловен сезон 2016г.
Ние от питаме кога ще се включат и ловджиите !

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.