Интригите на Местан и спасението на България!

Николай Цонев

Местан пристигна в Турция! Ще учредява официално ДОСТ с премиера Давутоглу29-3-14_582x842Снимки: Нова
Лютви Местан е на посещение в Турция. Програмата на официалната визита на политическа партия „ДОСТ“ в южната ни съседка започна с посещение и полагане на венец в мавзолея на основателя на Републиката Мустафа Кемал Ататюрк.
Лютви Местан и колегите му бяха посрещнати от почетен караул и по-нататък церемонията протече съгласно изискванията на държавният протокол. За утре е предвидена среща и с министър-председателя проф. Ахмед Давутоглу, но не става ясно защо Местан е посрещнат като държавен глава в Турция !
Тази Показност на уважение идва да напомни на бъдещите избиратели, че не Доган е лицето на Турското у нас, а самият Местан !
Идва да покаже, че и никой политик от България не е посрещан с такива почести в Турция както Местан, а това е за урок пък на политическата ни класа !
„Ще имаме срещи и с лидера на другата опозиционна партия, третата по тежест – това е партията на националистическото действие, както и с г-н Давутоглу, лидер на управляващата партия и премиер“, обясни Местан преди дни.
Прави впечатление, че на официалната снимка има Българин, който повече се турчее и от самите потурнаци, който се мислят за по-турци от самите турци !
Между другото Местан е направил много неразбории и със самата ДПС. Освен, че я познава из основи отвътре, той се кани да я унищожи както отвътре така и отвън !
Понеже чисто Юридически се оказва се, че по закон Местан, като легитимно избран председател на ДПС, има пълни права над нея. Той може да бъде премахнат от Доган само от най-високото място само с решение на национална конференция, каквато до този момент не се е състояла, категорични са сподвижниците му. По тази причина е изискал от съда да му предостави официален документ за юридическия статут на ДПС, т. е кой е действащ председател и каква е структурата. На практика се оказва , че без неговия подпис ДПС не може да свиква никакви форуми-национални, областни конференции и т.н. Втората крачка на Местан е да овладее финансово политическата партия, като блокира сметките й. Не се изключва вероятността да се стигне до запечатване на централата и поголовни уволнения. Отстраненият лидер на ДПС Лютви Местан блокира сметките на ДПС.
Чуха се слухове дори за мераци за пререгистрация на името и кодекса на партия ДПС да се превърне в ДОСТ !
Юридически той все още има огромно влияние и може да прави куп неразбории – да затваря офиси и да закрива клубове, да уволнява и назначава, да направи хаос в документацията на партията. На практика „ловецът на Вълци“ под диктовката на Анкара изпълнява крачка по крачка планът за овладяването на контролът над Българските турци и помаците както и над не малък брой турчеещи се цигани!

Най-големият удар, който се очаква да бъде нанесен на партията на Ахмед Доган на предстоящото учредително събрание в неделя в НДК, е тя да бъде пререгистрирана на ДОСТ с решение на делегатите, а предателите на Местан да бъдат изключени. Твърди се, че Лютви Местан действа тихо по тази схема и без много шум се готви да „забие нож” в гърба на своите доскорошни съратници, като ги остави по долни гащи.

Не се изключва вероятността историята да се окаже сходна с тази на бившия главен мюфтия Недим Генджев през 2006 г. Тогава срещу него беше образувано дознание в СДВР за това, че чрез сина си – Недим Генджев – младши, е изтеглил през януари същата година 645 000 лв. от банкови сметки на Главното мюфтийство и ги е превел по сметка на ръководената от него организация ”Международна благотворителна фондация за развитие на ислямската култура”.

Efekt 2

Синът му изтеглил дни по-късно от друга сметка още 120 хил. долара, които също били прехвърлени в сметката на фондацията.

недим генджев

Генджев – старши аргументира операциите с решението на Софийския апелативен съд от 29 декември 2005 г., което го обявява за легитимен главен мюфтия и с желанието си парите да не бъдат разхитени от сегашния мюфтия Мустафа Хаджи, който, според Генджев, е нелегитимен.
До сега ние не виждаме какви са ползите за България от политическата кариера на Лютви Местан, но ползите за Анкара са видими – стотици хиляди с двойно гражданство ще гласуват под строй за Ердоган в Турция, а скоро и стотици хиляди джихадисти и терористи регистрирани у нас ще гласуват за Ислямската ДОСТ и за нейният БОС Местан, който е заплаха за националната сигурност на нашата страна !
Видно е, че действията му са абсолютно преднамерени за възвръщане на османската империя и халифат тук на балканите и той е пряк проводник на Турция за това !
Видно е и че правителството е в пат купени и зависими от Турция, а те не противодействат на тази явна заплаха за етническият МИР и суверенитет на страната ни !
Напротив – ако от ДПС са поставили Местан в изолация виждаме, че от ГЕРБ му съдействат !
Толкова траен е ароматът на кафето, което демонстративно пиха Борисов и Местан, че смърди навсякъде, а горчивият привкус остава за народът ни !
Избирателите на Местан смятат, че е назрял моментът да си вземат полагащото им се от времето на султаните, а избирателите на ГЕРБ как се чувстват, как ли спят нощем когато знаят, че именно те са виновни това да се случи и именно техните гласове са тези, който прокараха неосманизма у нас, а техните гласове са тези, който унищожиха армията ни и техните гласове са тези, който унищожиха здравеопазване, култура, образование, спорт и всичко Българско и родно !
Как спите господа тролове, хейтъри и всякаква тренирана интернет паплач не знам и не искам да знам ???

Само една знам, че вашето мишкодушие направи от една мутра МВР секретар после кмет, а сега и премиер на България с официално назначение от АНКАРА! Бъдете горди от този факт, бъдете горди когато утре четете приказки на децата си на не на Български, а на „Майчин език“! Бъдете горди че сте потурчили България !
Защото Вие сте истинските виновници и ако бяхте се осъзнали поне във какво национално предателство сте били въведени можехте поне да излезете на някой протест да подкрепите не за друго ами по съвест, но не Вие си мълчите докато Ви взимат мярка за чалми и ако Вие сте готови да ги носите до краят на дните си има други, който не са и те ще стават все повече такива като Динко от Ямбол, който заявява „Аз съм готов да умра за отечеството си“ !

photo_verybig_356593
Има и такива, който са се клели пред Българското знаем и милеят за Армията ни и за Родината ни такива като Николай Цонев лидер на ПП „Нова АЛтернатива“, но те са в изолация на медиите !
Има и такива патриоти и родолюбци, който утре ще Ви дадат един последен шанс да изберете Българското и да изтриете срамът от челата си за да вдигнем отново гордо глави и да кажем ясно ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ !
Време е за национално обединение, защото новото преструктуриране в Турското ще ни помете! Помнете ни думите това е последният влак за спасението на България и изтървем ли го на малката гаричка на име България ще спре огромният ориент експрес и от него ще слязат новите поробители !
Време е да спасим България !

618x463
Няма вече леви или десни каза Корнелия Нинова това е !
Време е да се обединим за една единствена кауза и тя се нарича спасението на България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.