Извънредно! Турция пренесе войната си в Германия + Видео

aaaaaaaaaa


В германското градче Ашаффенбург стана арена на сблъсъци между Турци и Кюрди и около 40 са арестуваните от двата лагера !
Германската полиция се опитва да противодейства, но положението ескалира когато шествие на местни турци е нападнало културен клуб на кюрдска организация !
Така пострадалите смятат, че атаката е била извършена от симпатизанти на крайнодясната турска групировка „Сивите вълци“!

В отговор на това:
Ответната страна също се оплакала на Баварската Полиция като са заявили, че младежи са атакували провеждано от турска организация шествие срещу тероризма.
Кюрдите са скандирали името на своят лидер, който е Абдулла Йоджалан и за сведения ПКК е забранена в Турция и те нямат етнически партии за разлика от България техните закони са много по-строги на тази тема и не се позволяват такива !

Макар че както е тръгнало, може би след години в Германия ще бъдат забранени немските партии !
Младежите в крайна сметка са успели да се покатерят на покриви на високи сгради и от там са продължили да обстрелват полицията с камъни и пиратки !
Истината е, че Турция освен, че заля цяла Европа с джихадисти и терористи, а сега пренася вътрешните си конфликти навън !145924251767569
Сблъсъците на Кюрди и Турци ще бъдат поредното наливане на масло в цяла Европа, в която няма град в който вече да не бушуват ислямските пожари зад който седи не само Ангела Меркел, че прие пратката на Ислямска Държава, а и Реджеп Тайп Ердоган, който като куриерската фирма достави пратката на Ислямска Държава !
Вижте видеото:

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че не са един или два сблъсъците в Европа и вече имаше дори и жертви на такива в Холандия за които медиите мълчат!
Тези атаки и провокации са умишлено създадени от страна на Турция и са част от психологичният натиск, който Ердоган извършва над всички европейски лидери с цел рекет и изнудване за пари и хуманитарна помощ, която се продава !

А в същото време зверското избиване на Кюрди продължава!
И Америка уж взе страната на Кюрдите и те призоват да спрели да отвръщат на огъня на Турците! Интересна е позицията на Русия по тази тема!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.