Динко: Отиваме на границата и пиле няма да може да префръкне! Обещавам Ви !

Динко Вълев


Динко Вълев нашето момче, наричан как ли не – Герой, ловец на глави дори от БХК престъпник е споделил пред малка регионална медия следното:
Динко се оплакал, че му писнало да обяснява, че не е бил мигрантите и как ги е накарал да легнат на земята докато дойдат правоимащите органи да се заемат с тях !

Той не е скрил и разочарованието си от БХК, който са повдигнали обвинение срещу него !После той допълнил, че не се чувства виновен и е сигурен, че и полицаите да са били на негово място са щели да постъпят по същият начин и дори допълни, че биха му казали „Евала Момче, така трябва да постъпи всеки един Българин !”

Той допълва, че въпреки безумните обвинения той и групата няма да спрат да охраняват границата ни, а напротив даже групата се е разраснала според него и те отиват да пазят границата по-интензивно !

Efekt 2

Динко споделя, че и че ако се наложи е готов да даде животът си за тази страна !
На финала Динко Вълев казва „Отивам на границата и пиле няма да може да префръкне ! Обещавам ВИ !

Ние от Blife.eu с радост и гордост Ви предоставяме тази информация за Динко Вълев и според нас повече такива мъже трябват на страната ни !

Мъже, който милеят за Родината си, мъже който са готови да умрат за нея!

Не като протурското ни правителство, което извършва геноцид над собствената си нация, което взима пари от джихадиските орди за да преминат границата ни и после ги настаняват у нас, между нас и им продават фалшиви паспорти предимно цигански заради боята дето се казва !

А те джихадистте виждат какви са техните цели Париж ,Брюксел ,скоро и в Германия и не дай си Боже и в България ! Затова е време и местните ловни дружинки да последват примера на Динко и ако някога имаше лов на вреден дивеч то и се правеха хайки за вълци, то днес е време да се правят хайки за вредни терористи !

Защото ако до сега бягаха майки с деца от войната днес ДЕАШ и АЛ НУСРА са притиснати! Днес бягат най-големите им главорези, защото искат да се спасят от разстрел или затвор, а тези са най-опасните и най-кръвожадните !
Затова е крайно необходим по границата ни да има въоръжена и 24 часова охрана и както казва Динко Вълев от Ямбол и „пиле да не може да префръкне“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.