Видими Резултати: 24.162 кг метаамфетамин ПП ГЕРБ поеха отговорност

images


Ямболската окръжна прокуратура привлече като обвиняем кмета на котелското село Топузево Николай Попов, който на 28 март е задържан на границата с Турция при опит да изнесе дрога в автомобила си. Селският първенец бил хванат в понеделник към 12,25 часа на ГКПП „Лесово“, с лек автомобил „Ауди“ А8, на трасе от България към Турция при опит да изнесе с колата си 24.162 кг метаамфетамин, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини.

За престъплението е предвидено наказание „лишаване от свобода“ в размер от 10 до 15 години;глоба в размер от 100 000лв. до 200 000 лв., като и конфискация в полза на държавата на превозното средство, с което Попов е пренасял наркотиците. Наркотичните вещества са открити при извършена митническа проверка. Предстои Окръжна прокуратура-Ямбол да внесе в съда искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стажа“ спрямо обвиняемия.

Досъдебното производство по случая се извършва от разследващ митнически инспектор при Митница Бургас.
Попов кара първия си кметски мандат, той е бил избран с бюлетината на ГЕРБ, обясни зам- кметът на община Котел Детелина Адамова, която научи от журналистите за задържането на младия управленец.Кметът подал молба за излизане в отпуск от 24 март, в община Котел нямали представа къде ще пътува. Според запознати Попов имал роднини в южната съседка

Efekt 2

Източник:monitor.bg

Ние от Blife.eu какво да кажем? Видими са резултатите и така става като внезапно здрав и прав мъж с име Вальо Танов се споменува и схемата на Фирмата на ГЕРБА малко се обърква и стават такива грешки докато новите навлязат в занаята, че ще стават гафове с Кметският членски внос и износ на партията !
Сега здравето на кмета ще се влоши рязко и той ще бъде пуснат под домашен арест !
После ще измислят как да натаманят нещата, че колата не била негова или някой друг карал, а пък кметът не знаел нещо и ще излезе и така длъжностната характеристика – ще си издаде сам бате Николай Попов, а тя се води смекчаващо вината обстоятелство! Абе каквото и да стане най-много пробация като на Волен ама Волен ходи да се кара с дилърите, а не да ги зарежда !
Та видими са резултатите на ГЕРБ даже по-видими от предвиденото според кметът на село Топузево !

Всяка седмица някой политик от ГЕРБ е залавян я с трева я с кокаин, а сега и кмет от ГЕРБ с метаамфетамин! Абе тази фирма явно здраво търгува нали народен вот има да се копува !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.