Днес евакуират съдът в Шумен!

Днес евакуират съдът в Шумен!
Днес евакуират съдът в Шумен!
Сигнал за бомба евакуира съда в гр.Шумен!
Сигнал за взривно устройство опразни сградата на съдебната палата в гр.

Шумен тази сутрин.
Към 8:13 часа на телефон 112 постъпило обаждане за бомба. Веднага е било предприето извеждане на съдебните служители, които са били в сградата.

Районът е бил отцепен от полицията за извършване на проверка.
В четвъртък няма насрочени дела в съдебната палата, които да провокират някой заинтересован да го отложи. Хипотезите са различни, че може някой, който е заинтересован на по-късен етап или по някое знаково дело да ги вдигне във въздуха да наблюдава и да засича за колко време и как ще реагират от МВР !

Efekt 2

Тази хипотеза, която изглежда като вдъхновена от Американски филм е малко нелогична при условие, че Шуменският Районен съд се намира на 50 метра от полицията и е доста добре охраняван !

Съдебна охрана е на високо професионално ниво и в Шумен се гледаше и едно от най-знаковите дела именно на „Килърите“ !

Дали някой си прави шега или наистина се подготвя атентат в Шумен ние не можем да кажем, но можем да констатираме само факт, че днес шуменските магистрати поне за миг са се присетили, че те също са смъртни и поне за миг всеки прокурор, който е бил политическо назначение му е минало през умът, че заради политическите репресии дела някой ден той може лично да плати персонално цената на това, че е служил не на Темида, а на някой партия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.