Аз съм ГЕРБ !

Аз съм ГЕРБ !
Аз съм ГЕРБ !
Пропаганда, контра пропаганда и истината е гадна !
Тъпа пропаганда в стил съпричастност !

Умираха в Париж, казвахме и „аз съм Париж“, свалиха Руски пътнически самолет и никой не каза „аз съм Русия“, жертви в Брюксел всички казват „аз съм Брюксел“, но никой не каза „аз съм Турция“ сега !

Кой задава опорни точки и да се споделят и повтарят това по ноти във Фейсбук !
Да ме прощават от столетницата ама техните членове и избиратели рядко ползват Интернет и Фейсбук и ПИАРИТЕ трябва да го знаят !

Efekt 2

Това мото изигра лоша шега на червената столетница и се трансформира в ГАФ !
А тролове на ГЕРБ само това чакаха и започнаха да повтарят десетки зададени „аз съм“ и „аз съм“. Всички знаем едно – в тази страна няма виновни и ако има те не си понасят заслуженото !

„ЗА ВСИКО СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ“ ТОВА Е ВЕЧНОТО ОПРАВДАНИЕ НА ЦЕЛИЯТ ПРЕХОД !

Та и от ГЕРБ би трябвало да си признаят своите вини !

„Аз съм ГЕРБ“ продадох Отечеството си на Американски интереси !

„Аз съм ГЕРБ“ продадох земите си за 100 години, което означава на практика завинаги !

„Аз съм ГЕРБ“ изтеглих много милиарди заеми, който ще връщате Вие, децата Ви и правнуците Ви !

„Аз съм ГЕРБ“ съсипах армията Ви и оставих страната Ви на милостта на евроатлантическите ни Партньори каквото и да означава това !

„Аз съм ГЕРБ“ съсипах здравеопазването ВИ, но пък за сметка на това Ви разболяхме до един с чужди хранителни вериги, храни Ви с ментета и ГМО отрови, във Водата пръскат Ви със самолети и списъкът е дълъг !

„Аз съм ГЕРБ“ съсипах образованието Ви и децата са толкова тъпи, че скоро няма да помнят и собствените си имена, камо ли славната си история многовековна !

„Аз съм ГЕРБ“ чалгата победи моралът – всичко е разврат, наркотици, жени по Ц*Ц*, порнография с агресия и никакви общочовешки ценности !

„Аз съм ГЕРБ“ ликвидирах малък и среден бизнес, а големият го приватизирах и няма икономика, няма работни места, всичко бедност и консуматори !

„Аз съм ГЕРБ“ ликвидирах зеленчукопроизводство и от аграрна страна с плодородни земи ние гледаме тръни и храсти, а внасяме плодове и зеленчуци от трети страни на големи цени и генно модифицирани дори !

„Аз съм ГЕРБ“ златото на най-богатата страна изнасят от години чужди фирми от чужбина, а ние комисионни под масата ще приберем да си обогатим касата партийна, а България не ни интересува.

„Аз съм ГЕРБ“ шистов газ ще добиват Янки да отровят земите ни яко, ама какво от това, обещали сме им сега !

Аз съм ГЕРБ строим магистрали с некачествени материали по който само цигани с каруци ще прелитат за това и платната са само три !

„Аз съм ГЕРБ“ всички граници отворих да идват джихадисти, терористи и всякакви чуждоземни окупатори пращани ни от диктатори!

„Аз съм ГЕРБ“ лъжем Ви за всичко, а Вие ни вярвате !

„Аз съм ГЕРБ“ и съм горд, че унищожавам пенсионерите по села и градове и не ги е срам изядоха резерва, а от къде ще УСВОЯВАМЕ пари !

„Аз съм ГЕРБ“ и съм горд, че прокудих всички мислещи и работещи Българи завинаги в чужбина да се скитат немили недраги !

„Аз съм ГЕРБ“ и съм горд, че моята избирателна сила и електорат са циганите по гетата и турците в смесените региони и работим само и единствено за тях, а другите ли, те са опозиция!

„Аз съм ГЕРБ“ и храня най-голямата администрация на глава от населението в целият свят !

„Аз съм ГЕРБ“ и се гордея, че поддържам най-голямата смъртност спрямо глава от населението в целият свят и дори от тези страни където има войни !

„Аз съм ГЕРБ“ и се гордея, че поддържам най-високият стандарт на населението ни -коли втора употреба, дрехи втора употреба, военна техника трета употреба и само храната ни дето не е втора употреба ама качеството и вкусът и приблизителен !

„Аз съм ГЕРБ“ и се гордея, че унищожих производителите на животни и месопроизводителите, преди във всяко село имаше стада,а днес пасищата са празни дето се казва да пасе електората И ТАКА СЕ ТЪРСЯТ ОВЧАРИ !

„Аз съм ГЕРБ“ изсякохме горите, отровихме реките, парчето от раят се превръща в парче от Калахари !

„Аз съм ГЕРБ“ няма туризъм и вместо на Караоке туристи участват в престрелки, но пък за сметка на това куршумите са истински и няма плейбек !

„Аз съм ГЕРБ“ всички бизнесмени се отчитат в партиийни каси, ако някой забрави да се отчете и излезе на разходка с куче може да не се прибере, но пък бизнесът му ще бъде прибран гарантирано от ГЕРБ !

„Аз съм ГЕРБ“ и ИМАМЕ ВОЛЯ да крадем, но няма от къде затова всеки ден ще вдигаме данъци и такси !

„Аз съм ГЕРБ“ МАФИЯТА е ГЕРБ, всичко е ГЕРБ, а останалото се нарича опозиция, която е в наведена позиция, но пък за сметка на това за всичко са виновни комунистите !

Ако и ти си ГЕРБ допиши списъкът !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.