Пак цигани изнасилиха 13 годишно Българско момиче !

Пак цигани изнасилиха 13 годишно Българско момиче !
Пак цигани изнасилиха 13 годишно Българско момиче !

Пловдив иска линч за циганите изнасилвачи !
Масово хората говорят за връщане на смъртната присъда и за кастрация на такива !
Изнасилено е 13 годишно момиченце от Български произход, а изнасилвачите са група непълнолетни цигани!
Прави впечатление, че този акт е по възможно най-бруталният начин момичето е било със завързани ръце и с превръзка на очите, което показва, че те са знаели какво извършват и не искат тя да ги разпознае после !
За това първи съобщиха от сайтът bez-cenzura.eu

Те се позовават на изказване на Петко Василев, който  е зам-прецедател на комисията за проява за борба срещу  противообществените прояви на малолетни и непълнолетни !

Този нечовешки акт на престъпно поведение не бива да бъде подминат и трябва да бъде подложен на дискусии от обществото, защото днес е в Пловдив, а утре може да бъде и на твоята улица където и да е тя !

Efekt 2

Правителството не се справя с подържането на редът в страната и хората са потресени от циганското надзаконие и чувство за безнаказаност !

На лице зверско престъпление извършено от малки изверги, който няма да получат възмездие, защото в България има БХК, който ще защити всеки циганин, но не и Българин !

Именно за това обществото е настръхнало и иска линч и кастрация, а някой искат незабавно връщане на смъртното наказание, с което да има възмездие за престъпниците в страната !

До колко такъв ужасяващ акт на погазване на най-изконните права и смазване на личното достойнство и осакатяването на невинна детска душа и нанасянето на психични и душевни травми за цял живот може да бъде овъзмездена?

 

В Китай ги разстрелват по стадионите, а тук получават условни присъди !

Що за народ сме, що за нация щом позволяваме една малцинствена група да командва в страната, нима законите не са едни същи за всички ?

Или законите в България не важат за политици, цигани и бандити – всички под един общ знаменател !

Правителството е на власт с циганските гласове, което не е тайна, а време е да имаме управници като Цар Крум и с твърда ръка и железни закони да се сложи ред в тази цигания !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.