Днес забраниха Ванга, а утре Ботев и Левски!

Днес забраниха Ванга, а утре Ботев и Левски!

Пълен абсурд: Българска фондация патентова предсказанията на Ванга – ще съди медиите!

Фондация успя да патентова Ванга. Едноименната неправителствена организация подала документи в Патентното ведомство, като преди няколко дни е получено свидетелство, че само тя има права да говори за живота и предсказанията на пророчицата от Петрич. Това обяви председателят на фондация „Ванга“ Иван Драмов, цитиран от „Телеграф“.

Той разкри също, че Ванга никога не е предсказвала Трета световна война. “Тя никога не разказвала за бъдещи катаклизми. Дори избягваше в личните си срещи с обикновени хора да предрича скорошна смърт или неприятност в семействата. Тя предричаше само добри факти за бъдещето”, коментира Драмов материала от „Ню Йорк пост” от миналата седмица. В него американското издание заяви, че пророчицата е предсказала „Ислямска държава“.

Efekt 2

Драмов се зарича фондацията да съди всяко физическо или юридическо лице, което поставя марката „ванга“ на свои измислици с цел да печели аудитория. „Всички измислици, разпространявани от името на леля Ванга, ще бъдат подсъдни. Навъдиха се заведения, магазини „колела на живота“ назовани с името Ванга – Патентното ведомство вече е предприело мерки за тяхното издирване и санкциониране, и затваряне“, информира Драмов.  След като вече притежават изключителните права над пророчествата на Ванга, от фондацията ще съдят дори нарушителите в чужбина.

„Възнамеряваме да заведем дела срещу американските и руските сайтове, накърнили името на пророчицата Ванга с напълно лъжливи предсказания, представени от нейно име“, категоричен е Драмов.
Източник: paparak.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е прекалено вярно, че името на Баба Ванга се използва за манипулации от някой медии, но тук вече не става за защита от това, а за финансово облагодетелстване на лицето Х от името на починалата Ванга! Да отидем и по-далеч това не е ли начин лицето Х да наложи автоцензура на всички медии и средства за масово осведомяване и така нашата светица и пророчица да попадне в забвение и името и да бъде забравено на веки! Така е мъртвите не могат да се защитят! Това е като да патентоваш името Бойко Борисов и да осъдиш всички медии или името на Путин и Обама! Законът си е закон, но не трябва да се узаконява човешката наглост и алчност!

Преди време Николай Цонев патентова имената на някой политически формации, но това бе направено с образователен ценз след като ги патентова той не тръгна да съди всички медии, че са използвали имената на неговите марки! Той просто даде един маркетингов урок, че след като всички политически партии се управляват като фирми някой еднолични, а други акционерни те трябва да следват пазарните механизми и практики и да си платят 60лв. за да си запазят търговската марка това е! Днес обаче е друго – Лицето Х е решило да натрупа състояние от чуждата слава и то след смъртта на пророчицата !

Утре някой делиормански бабайт може да патентова имената на Ботев, Вазов и Левски и да забрани използването им в учебниците ! Дори от ДПС могат да отидат и по-далеч и да забранят думата робство и без това искат как ли не да я подменят! Това кощунство трябва да бъде спряно и закона променен иначе ние от Blife.eu предлагаме на някой адвокатска кантора да патентоват думата съд, прокуратура и дори думата президент и министър председател и да поискат да се спре използването им иначе съд !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.