Днешните помияри и „Нощните вълци”+ ВИДЕО

Днешните помияри и „Нощните вълци”
Днешните помияри и „Нощните вълци”

Как Цветан Цветанов се изказа за „Нощните вълци”
При дебат във вътрешната комисия се прецени, че е по-добре те да не бъдат спирани от идване в България, както направи Полша.

Пребиваването на „Нощните вълци“ у нас можеше да бъде ограничено. При дебат във вътрешната комисия се прецени, че е по-добре те да не бъдат спирани от идване в България, както направи Полша. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в сутрешния блок на Нова тв в коментар за обиколката в България на рокерите, близки до руския президент Владимир Путин.

На въпрос за ескалацията на напрежението в София и боят в Бургас заради идването на рокерите Цветанов заяви, че „колегите, които работеха в предотвратяването на последиците се справиха сравнително добре“. Той не можа да отговори дали тези лица са част от проруската пропаганда в България.

Efekt 2

Относно случая с децата в народни носии, които посрещната „вълците на Путин” с хляб и сол, които са били там без знанието на родителите си, Цветанов каза, че ръководителите на такива ансамбли за народни танци трябва да искат разрешение от родителите, ако ще ги водят на такива мероприятия.

Източник: novinite.eu

Ние от Blife.eu питаме след като излезе огромно количество информация, че провокациите са били планирани !

След като стана ясно, че има войни от Украйна, който са в България за да участват в провокация срещу рокерите и да бъде инсценирано напрежение и нощните вълци да бъдат показани в светлина, че са агресивни и недружелюбни, а Цветанов акцентира върху децата със носии, който са били показани !

2
Почти във всяко читалище има такива танцови групи и когато ГЕРБ са имали политически изяви няма такова мероприятие в страната, което да е минало без танците на такива танцови групи!4

ДАЛИ ЦВЕТАНОВ Е ИНСПЕКТИРАЛ ДАЛИ ИМАТ ДЕЦАТА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ ?

Napadenie-nad-bylgarki-patrioti-baba-dqdo-dete-2

 

Ясно се сменя фокусът и се премества вината в другата посока и как жертвите стават виновни и типично по ГЕРБЕРАСТКИ се манипулират хората !

9

Ето и истинските факти как се планират саботажи и как политическото говорене на медиите и на политици по тях е изпълнено с манипулации !

И ако днес Ви лъжат за това какво ли става и когато Ви говорят за пари ?
А Цветанов знае много добре какво се случва в момента :
Фактите до момента:
– Полицията отказва да гледа записа от видео-камерата на бензиностанцията OMV. Телефоните на нашите момчета са иззети, а с тях – и доказателства. Искат да ги съдят по бързата процедура, премахвайки всички доказателства!

– 30 агенти на украинските спец. служби-провокатори се нахвърлиха зверски върху българи – пет-шест мъже, една баба и едно момиче!

– Единият от нападателите сам си скъсва тениската, за да обвини патриотите!
– От сутринта тече масирана синхронизирана атака в социалните мрежи и новинарските сайтове.
– Преди малко са задържали още един от нашите, макар че украйнците са му счупили ръката удряйки го с желязо.

Вижте всички материали ТУК!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.