Дните на Борисов са преброени!

Дните на Борисов са преброени!

Дните на Борисов са преброени!
Борисов няма авторитетът да управлява България Само за седмица в страната той получи два удара в гръб!

Конституционният съд отмени един  негов ангажимента, по-точно Бойко взима пари да свърши една работа пък после не може, а това не е само удар по неговото Его, но и показва на света и на хората, че той няма авторитетът да управлява вече!

КС отмени истанбулската конвенция, което много разочарова соросоидите от ЕС!

Efekt 2

Но Административният съд реши, че няма да се строй и втори лифт на Банско, а тук вече Бойко тотално се оплеска към някои хора и да не забравяме, че той чрез Цветелина Бориславова притежава половината курорт Банско!
Шамарът с Банско е личен!

Като добавим и многохилядният протест в София на Майките с деца е „системата ни убива“ става ясно, че Бойко Методиев Борисов не може да контролира собствената си система !

Иначе останал без личен авторитет и думата му не струва пукната пара Бойко го разкарват като мечка на мегдана от град в град за да се снима със санираните блокове, които почнаха да се разпадат и до изборите и тази лъжа ще цъфне !

Най-интересното е, че пак по мутренски този път с любезното съдействие на МВР ще репресират и мачкат всички, които го критикуват !

На обиколката с Бойко по мегданите присъстват Цветан Цветанов и гладният секретар на МВР!

Народът го мрази, а той си мисли вече за „Борисов 4“! Залогът е голям и двама вътрешни министъра и действащ сега заедно с гладен секретар обикалят с Бойко Борисов.

Румяна Бъчварова и Цветана Цветанов са в свитата на Бойко като по всичко личи, че ще се заложи на силовият метод за контрол над изборните процеси! Да не забравяме кой охранява бюлетини и протоколи в денят на изборите и манипулирането на вотът на кого е запазена марка за ГЕРБ !

Но този път има 3 000 000 Българи в чужбина до един прокудени от ГЕРБ и Бойко, техните протоколи не ще фалшифицират!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.