Вижте как системата ни самоубива !

Вижте как системата ни самоубива !


Под натиск и тормоз на системата все повече Българи се самоубиват!
Вижте ужасяващите цифри!
Двама българи се самоубиват всеки ден!

Средно по двама българи се самоубиват всеки ден. През 2015 г. броят им е бил 682 души, от които 523 мъже и 159 жени, показват данни от анализ на Евростат за самоубийствата на Стария континент за въпросната година.

Това означава, че 9 българи на 100 000 души сами са отнели живота си през 2015 г., при среден показател за ЕС – 11 на 100 000. Броят на българите, посегнали на живота си, намалява през годините, като за сравнение през 2014 г. самоубийствата у нас са били 714, а техният пик е бил през 2011 и 2012 г., когато са се самоубили съответно 800 и 811 българи, показват данни на Националния център за обществено здраве и анализи.

Efekt 2

В НЦОЗА от миналата година работят по проект “Подобрени услуги за психично здраве”, чиято основна цел е да намали с около 10 на сто броят на самоубийствата у нас.

Правителството крие истинската статистика от последните години за това !
Всички усещаме, че животът става все по-труден и оцеляването граничи с невъзможността за покриване на елементарните ни нужди !

Иначе всеки един от тези над 3 000 000 българи, които са напуснали страната са преценили, че системата в страната ни е такава, че за тях нормално съществуване няма!

А тези тук са разкъсвани от системата на ГЕРБ за унищожение на България и Българският народ !

Дали системата убива само майките или всички нас сами преценете имате си ум в главите, имате празни джобове и празни хладилници, но пък сте богати на сметки и такси !

Системата презира хората и някои решават да се самоубият, но това не е решение, а това е просто факт!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.