Бойко Борисов спасителят

Бойко Борисов спасителят

Бойко Борисов спасителят
Мащабни протести в цялата страна на Майките с деца с увреждания приключиха с ПИАР на Бойко Борисов!
Кампанията на Майките прикова вниманието на цялото Българско общество !

Фокусът ангажира млади и стари, ангажира всички в България и накрая пак нещо се обърка -вчера хиляди крещяха „оставка“ под прозорците на Министерският Съвет, а днес няма и един фас на жълтите павета, който да ни напомня от хилядите присъстващи! „Бойко Борисов спасителят“ този филм сме го гледали стотици пъти! Това винаги сработва, а сега очаквайте обедните новинарски емисии и ще видим снимки как Бойко Борисов е прекарал един ден с един младеж в неравностойно положение със снимки на прегръдки, а после как Бойко Борисов се разпорежда всичките майки да бъдат изслушани и да се решат проблемите им !

Нима системата ще спре да ни убива?
Нима Системата да Ви е намалила данъците?
Или системата е започнала да контролира храните и лекарствата! Сигурно системата е спряла битовата престъпност?
Едно обаче със сигурност успя системата – да откаже хората да протестират и ако вчера по мегафоните казваха „елате, не се страхувайте“ те трябва да се страхуват от Вас като днес обаче разочарованието е огромно!

Efekt 2

Бойко е системата, той държи лостовете на властта и механизмите за контрол над масите!
Всичкият този полъх на надежда се трансформира в свеж полъх към Бойко Борисов, който сега ще си вдигне рейтингът!

Реално се върви към предсрочни избори, в който цялата опозиция не в равностойно положение спрямо машината за контрол на ГЕРБ! Ако хората, които бяха концертът на Бузлуджа бяха до Майките днес новините щяха да бъдат, че Бойко Борисов е подал оставка! Тръгна турнето на Бойко Борисов „спасителят“ и докато едни залагат на новата визия, а други залагат на старата лъжа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.