Отворено писмо до всички медии

Отворено писмо до всички медии

Отворено писмо до всички медии !Нека бдим !
Цветанов хукна из страната като мечка да разкарват Бойко с главният ни секретар!

И както по стар обичай мечката неще да ви намачка за здраве, а за това си има МВР!
Отворено писмо или просто апел към всеки, който работи в свободна медия да бъде смел !

Модератори и администратори в социалните мрежи, журналисти, редактори и телевизионни оператори не позволявайте на страхът да властва над Вас! Защото не цензурата, а автоцензурата е бичът над Вас самите!

Efekt 2

Бъдете силни, смели и всеотдайни и пазете своите тайни !
Пазете се от крадците на време, които ще ви търсят за щяло и нещяло, пазете се от хората до вас, защото Бойко и Цветанов заповед са издали по градове и по села всеки активен, който критикува да бъде смазан от МВР, НАП и НОИ да бъде подлаган на ежечасно наблюдение и да бъде възпрепятстван с всички прийоми на системата да не може да изпълнява гражданският и професионалният си дълг да информира обществото!

Залогът е голям и всеки ще бъде посечен!
Някой ще се предадат и ще си кажат „една птичка пролет не прави“, а на тях ще кажем, че един петел цяло село буди! Бъдете петелът на своята улица, будете народът и само така ще се пробудим за нова промяна !

И нека Господ Бог Ви даде по един верен ангел пазител да Ви пази от видими и невидими зли сили!
Нека силата на словото да бъде с Вас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.