Добре дошли в матрицата

Добре дошли в матрицата
Добре дошли в матрицата на медиите ни у нас

Цяла седмица следя новините и не видях такива!

Пълно медийно мълчание, народа се занимава с коне и щъркели, а социалните мрежи са пълни с котенца и кученца! Някак си спряха да говорят за Гинка, ЧЕЗ и онези 3 милиона Българи в какво положение са?

Изведнъж забравиха и за онези 16 милиарда ДДС дето не отишло в страната, но пък заловиха други такива, които крадели 500 до 5000 от малките фирми, а какво стана с големите ДДС измами и НАП – тишина! Заговори се за земеделците и горивата за тях, но никой не казва какво става с горивата на национално ниво и плащат ли се акцизи там ?

Efekt 2

Иначе кабинета ще решава дали да отпуснат на социалното министерство някой лев за великденски надбавки на хората в нужда и пенсионерите, но пък от социалното министерство решиха, че има спешна и неотложна нужда от закупуване на нови луксозни лимузини за 720 000 лева!

Голяма среща във Варна и никой нищо не каза какво стана на нея – едни хора от Европа и едни хора от Анадола говориха за вземане на евро пари ! Какво става с въпросите? Били поставени къде? В папка, в чекмедже и затова сме на такова дередже! Недостиг на учители и ученици, а за качеството на образование никой не говори какво се учи и какво не, пак не се спомена !

Иначе темата за конете и за Винету не спира да се върти по телевизията! Е поне един има спечелил от лотарията, в която усърдно участва Българският народ, но това не е реклама, защото хората си казват „е тук печалбата падна вече“! Та се наложи в рекламата да казват, че имало още печалби в тази игра ! Заговори се за европейски военен Шенген ! Солидарни сме към Европа и привикахме Бойко Колев на една закъсняла консултация и да видим сега кое лоби ще надделее, но да не забравяме, че когато Бойко беше главен секретар и в страната на всеки два дена умираха мутри и този същият бе заместник-министър на вътрешните работи кой знае колко компромати има за тиквата?

Европа казва свали го, а Бойко му се не ще, защо ли ? Както се казва ще се разберат !

Държавата се тресе от истински проблеми, а в новините и „смени жената“ коментират, но то ми иди да сменя страната, ама както и да е !

Добре дошли в матрицата, скоро обаче като спре тока на Гинка по жицата какво ще правят столичаните в повече, не стана ясно ! Студената война замириса на Студен мир, а Ердоган дойде в страната с танкове, но никой не разбра ! Матрицата работи и всичко е цветя и рози щом Ви управлява този!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Amazong things here. I’m very happy to see your post.

    Thank you a lot and I am having a look ahead to contact you.

    Will you please drop me a e-mail?