Добре дошли в страната на мишките

Добре дошли в страната на мишките
Добре дошли в страната на мишките
Да погледаме Европа – изгледът е същият както лабораторните плъхове наблюдават своите лаборанти !

Този път е различно в лабораторията има пожар и сега се лутат напред и назад, а повечето правят камуфлажни маневри и безсмислени совалки напред и назад !

До сега ние чувахме как се съобщават тревожни доклади, че лекарството наречено „интеграция“ не работи !
Един от големите спонсори на лабораторията е напуснал играта и това е Английският спонсор !

Efekt 2

Естествено ние нямаме право на глас и ние можем да ядем вносните ГМО храни и да не се оплакваме, ние понасяме всяка имунизация макар и пълна с тежки метали като Живак, но затова и сме плъхове !

Пръскат ни с букет от препарати от който трябва да забравяме и да бъдем примирени и послушни, но и болни за да продължи експеримента !

Ставаме жертва на експериментални лекарства за някой, малка привилегия или без да ни питат!

Така е слагат ни в клетка и друг поема грижата за нашето оцеляване !

Ако ни пуснат на свободата ние бихме живели много по-добре, но някак си не искаме да ни освободят! Робското е станало по-силно и ни нашепва, че ако сведем глава няма да я отрежат !

А някога преди да ни превърнат в мишки ние сме били орловци и никога не сме прекланяли глава и затова сме оцелели толкова векове, днес е друго !

Всеки, който иска да покаже на другите, че можем ще бъде разсякан показно и наричат го дисекция с образователен ценз, което пак си е убийство пред всички за назидание !

Няма лъвове в тази страна, а само мишки останаха и така докато ни убеждаваха, че сме били под руско робство сега плавно и безкръвно минахме пак под турско робство !

Благодарим ти Европо, ти ни даде ценности и ни убеди, че новите плъхове са по-добри !

Сега след тази демокрация в лабораторията настъпва кастрация на белите плъхове и мишки идват, друг цвят мишки !

Според Меркел техният ген щял да смени скоро и теб и мен !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.