Долу ръцете от Динко + ВИДЕО

Динко Вълев
Динко Вълев

Да обичаш и да бъдеш обичан !
След като Динко Вълев продължава да патрулира по границата, срещу него се извършва постоянен полицейски тормоз и репресии!
От МВР използват всеки повод и среща с него за да се опитат да го смачкат !

Правят му се проверки на черен път, който не част от републиканската пътна мрежа и му се пишат актове !
Когато има нарушение то трябва да бъде констатирано от органите и никой не оспорва това!
Дори самият Динко казва, че ще си плати актовете !

Но прави впечатление, че отношението е тенденциозно и дали служителите на МВР не превишават правата си ?
Всички имаме права и задължения и те са записани в законите на Република България !
Ние от blife.eu смятаме, че срещу Динко Вълев се извършва полицейски тормоз и полицията сериозно превишава делегираните си права по закон !

Efekt 2

Да бъде спиран всеки ден по няколко пъти !
Да бъде проверяван по няколко пъти на ден !

Само защото той се е осмелил да каже и да покаже истината за миграцията на джихадисти и терористи, тези мирни граждани нахлули в страната ни и то напълно организирано и забележете под контролът на трафиканти, който повече от ясно е, че делят печалбите с пограничната полиция както и си плащат на ГЕРБ за да имат този полицейски и политически чадър !
Унгарските патрули, който залавят мигранти на собствената си граница казват, че правителството на България лъже, че спира мигрантите !
Те казват и че балканският поток се е увеличил и дори вече строят втора вътрешна ограда, а нашето правителство не иска да довърши тази !
Защо ние гражданите позволяваме това ?

Защо Динко Вълев е репресиран?
Защото са такива управляващите когато някой е популярен заради гражданските си постъпки веднага е смазван, че страх ги е от естествените лидери, защото ако Динко се кандидатира за кмет днес в Ямбол би спечелил, а това ще обърне на обрат политическите схеми, защото той е честен, смел и много , много не му пука от мафията !
Нима не трябва такива да ни управляват?

Ще кажете, че нямал ценз и биография, но има човещина и му пука за това какво става в страната ! Борисов след като му купиха пагоните и му направиха биография да не би да е блеснал с интелект, да не би да е казал нещо умно, а да е направил нещо умно ?
Борисов да е направил нещо патриотично за народът, страхлив до няма и къде, скрит зад костюмирани охранители, работи за чуждите интереси и никога за българските !

А Динко е честен, прям и открит и само заради това, че казва истината вече е неудобен, вече е враг на системата и тя търси всяка секунда как и къде да го прободе в сърцето, там където се крие неговата сила !

Пази се Динко и Господ Бог да те пази, че сега търсят всякакви поводи за да те омаскарят и да ти заформят каквото и да е дело за да не можеш утре да участваш в каквито и да е избори, за да не можеш да си по-деен, защото осъден ли си не можеш да получиш чисто удостоверение за съдимост, което е задължителен документ за участие на кандидатите !

Такива са лошите хора Динко, те са като въглените ако не могат да те изгорят и да те наранят, то ще те очернят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.