До всички Цигани и Роми!

Купуването и продаването на гласове е занаят, бъдете тарикати !

ГЕРБ ще записват номерата на банкнотите когато плащат уж да сверявали после дали не са ги излъгали, но това е капан, в който много роми ще се хванат ! Ромски джакпот!

Егати страната, нарича се България, а най-обслужвани са ромите и да я кръстим Мангалия ! Сега предстои най-големият ромски джакпот ! Джакпота нараства всяка минута !

Герб са пред загуба и няма да пуснат гетата на друг и без това само част от администрацията и малка част от бизнеса ще гласуват под натиск, никои по любов, а всички са против ГЕРБА, но ключът е в ГЕТАТА, защото над 1 милион цигани имат право на глас !

Efekt 2

Само че Циганският вот е с променлив коефициент и може всяка една минута да дойде някой и да даде повече пари ! Миналата година по време на Президентските избори когато циганите гласуваха за Цецка Цачева и тези, които рано сутринта бяха пуснали своята бюлетина и имаха различно заплащане с тези по обед, защото тези по обед бяха получили 15 лева повече и така РОМОВЕТЕ ВКУПОМ СИ ПОИСКАХА ПАРИТЕ, а от ГЕРБ трябваше да им платят !

Сега е друго – Ердоган е налял купчина с пари в Местан и иска да върне Турското робство у нас или „присъствие“! Те и сега влизат ислямисти да присъстват, ама един ден като се въоръжат друго ще ревът ! Та Местан е яко в далаверата с купуването на гласове като се закучи както преди в Павел баня даваше по 350 лв. за глас и така изборите могат да станат скъпи за ГЕРБ !

От друга страна и Марешки разчита на Цветелин Кънчев да му уреди някой друг цигански глас иначе мотивацията е опасна за коалиция Евро Рома има ВОЛЯ, ако Марешки не влезе в парламента отива на подсъдимата скамейка със запор на имущество, затвор, килии и за какво ли не – побой и нападение на общински съветници, рекет, самоуправство и всякакви шменти капели !

Марешки е мотивиран, Местан също, а от ГЕРБ това е спасението им ! Вярно държавата развъжда циганите насила, но колкото и да са много не стигат, това е ! Чуват се приказки, че и новите партии Да България се спряга, че и тя ще е със секретно мото „Да Мангалия“ и Реформаторският Блок също ще пазаруват цигански гласове ! Откъде толкова цигани, бе господа политици ?

Партия ДРОМ събира оферти, ама не стигат ! И сега Господа цигани, господа евроатлантици и Роми, не продавайте гласът си да Ви кажем няма да ни послушате, но знайте, че тази година ще плащат скъпо и поне изкарайте някой друг лев и когото можете излъжете, те как Ви лъжат !

Та ромският джакпот нараства ! Това, което казват всички е лицемерие:”че купуването и продаването на гласове е престъпление“, а престъпление е, ако те хванат ! От ГЕРБ тази година щели да записват номерата на банкнотите и да правят хайки казват осведомени, но не е сигурно !

Номера с белязаните банкноти не навсякъде ще мине. Това било нова схема за да проверявали техните хора, които им продавали списъци ! Канят се да опорочат изборите или да напълнят затворите с мангали, безскрупулни са ! Купуването и продаването на гласове е бизнес и тази година ще се плаща като за последно, залогът е голям ! Дето се казва цената на една стока се сформира според търсенето и предлагането, а търсенето на Цигани започна, вдигайте цената ! До всички Цигани и Роми, помнете мафията зависи от Вас, а те имат пари, много пари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.