До гробът ти Дяконе ! ВИЖТЕ ВИДЕОТО, КОЕТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ !

До гробът ти Дяконе
До гробът ти Дяконе

Спи Дяконе, спи дълбоко, ала не можеш Дяконе и аз не мога не мога Дяконе вече да гледам, не мога и миг вече да трая сърце Дяконе в мене тупти и главата ми Дяконе силно пулсира да гледам Дяконе това що става !

Навъдиха се лъжепатриоти Дяконе, навъдиха се крадливи алчни политици, които всеки ден малко по малко продаваха Родината ни, малко по малко ни слагаха робските вериги докато сега, Дяконе не можем и поглед да вдигнем към Бога дори !
До гробът ти Дяконе всеки ден арабски песни разрязват тишината !
До гробът ти Дяконе всеки ден пълчища газят земята ни свята и за джихад си говорят Дяконе !

Радикален Ислям нахлу в страната ни Дяконе иде и още приижда, Дяконе те не признават граници и държави, не признават закони, Дяконе, не признават нищо и никой !

Те казват Дяконе, че „ТАМ КАДЕТО СЕ ГОВОРИ на езика на АЛЛАХА са земите на АЛЛАХ“, но казват, че и Аллах е на всякъде, а там където е Аллах те са господари !

Efekt 2

Чуваш ги Дяконе, чуваш ги всеки ден и всеки час как вой надават, как се призовават, как се събират, как броят им расте и всеки миг нараства армията на джихатът тук в пазвата на майка България !

Кажи ни Дяконе знак ни дай какво да правим като Цар далече, Бог високо, а правителството ги покани да дойдат още в страната и искат да ги настаняват по градове и села!
А те не са дошли тук бягайки от война, а носят нея тук всеки ден и някой някъде ни предупреждава, но от думите му и помен няма !

Кажи ни Дяконе, съвет ни дай какво да правим и как да се спасим с идващите пришълци като ние не искаме да ги приютим, а правителството ни продажно не зачита волята на суверена, а напротив спуска от горе разпоредба да се разсеят семената на радикалният Ислям по всички Български земи да бъде халифат в цялата страна така Борисов е решил!

Дяконе кажи ни пътят, посочи ни, предаден си от Българи продажни, но днес и за делата твой не дават да се говори, днес политическата класа продадоха вековната ни история, продадоха заветите и на Кубрат, и на Тервел, и на Борис, продадоха земите ни, продадоха и Господ Бог и искат с друг да го сменят!

За последните години Дяконе има построени повече джамии отколкото за 500 години османско РОБСТВО !
Днес няма комитети, няма Апостоли Дяконе, няма и надежда, няма кой да ни поведе в Борба освен ако не станем всички като един да се надигнем с последни сили България да спасим !

Всеки звук, всеки стон сърцето ти раздира Дяконе в обетованият гроб зазидан си като в затвор на метри от минарето от което ще бъде даден знак от лъжепророкът на АЛЛАХ да тръгнат на война срещу Христовите чеда !

Толерантност искат от Европа Дяконе и ние сме толерантни към всички тях, но има радикален ислям, който се промушва краен и опасен и за него ти говоря Дяконе, за него става дума !

Време е всеки в сърцето си да пробуди заспалият Балкански Лъв, всеки трябва да е готов да брани Род и Родина, Отечеството свято да пази и Бог, та той ни съхрани като народ !
Време е да изтрием срамът от челата както казва Ботев
„няма изход от тази ситуация, време за Радикална демокрация“!
Дяконе
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.