Айтака с нов слоган С НАМИ БОЙКО!

Айтака с нов слоган С НАМ И БОЙКО!
Гласуването за национални предатели е престъпление към Отечеството си, пред Бог и пред Вашата съвест !

И сега какво, златният пръст стана златният @нус! Има ли патриоти в страната, че всичките тихомълком до един подкрепят правителството на разрухата и голямата кражба?

Как патриотичните формации в парламента си мълчат за оградата, за нахлуването на пришълците, за населването им и за циганите и гетата, за всичко си мълчат послушни?

От Айтака прегърнаха Бойко и застанаха на страната на Ердоган и халифата и предадоха всички свой партийци и русофили като се наведоха на Бойко! То бива толкова европейски ценности, ама чак толкова не бива ! Днес всички в парламента от Айтака заедно с гласовете на ГЕРБ направиха една маневра – парираха искането на вот на недоверие на правителството !

Efekt 2

Вместо от Айтака да правят митинги и да казват, че не искат американски бази у нас и че хората не искат мигранти и пришълци да нахлуват в страната, а те се прегърнаха с този дето ги вкарва !

Чудя се сега има ли нещо мъжко в лидерите на политическите патриотични формати в парламента и да се прегърнеш със своят смъртен враг и за ПАРИ да се прегърнеш с този, който три години се съдите и едва не разби партията ти, но тук става дума за пари не става дума за никакви национално патриотични стратегии нито за нещо свързано с интересите на България !

Айтака ще загуби големият брой от избирателите си, но какво от това лидерът им пък ще спечели и то много, ама пари ! Всички си спомняме Яне Янев как щеше да вкара Бойко Борисов в затвора, а сега му стана съветник и явно и лидерът на Айтака е следващият съветник на Бойко Методиев Борисов !

Гласуването за национални предатели е престъпление против Отечеството, пред Бог и пред Вашата съвест ! От Айтака са с ново мото „С нами Бойко”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Me and this article, sitting in a tree, L–NR-A–EI-N-G!