ДПС подкрепи ГЕРБ! ВИЖТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!

ДПС подкрепи ГЕРБ! ВИЖТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!

Каракачанов изместен от балотажа с турски и цигански вот, ДПС тайно подкрепя Цецка, в замяна на еврокомисар

Тя има поне 300 хиляди ромски гласа, както и няколко десетки хиляди турски гласа от привърженици на ДОСТ

Само 250 хиляди гласа се оказа разликата между втория и третия в изборите за президент, показаха официалните данни от ЦИК. Т.е. Красимир Каракачанов е изпуснал балотажа за съвсем малко.

Efekt 2

По-интересни са обаче източниците на тези гласове. Цецка има огромна преднина в ислямистките секции в Турция, секциите на ДОСТ тук, както и в циганските секции в цяла България. Със сигурност, на база на наличните данни, става ясно, че тя има поне 300 хиляди ромски гласа, както и няколко десетки хиляди турски гласа от привърженици на ДОСТ.

Така излиза, че Красимир Каракачанов реално е победил Цецка, на база на автентичните български гласове и неконтролиран вот. Турско-циганският вот е преобладаващо контролиран или купен, съответно не може да се счита за „демократичен“. Ако в изборите се брояха само свободно дадените гласове, Каракачанов отиваше на балотаж с Радев.

ДПС подкрепи ГЕРБ! ВИЖТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!

И Каракачанов, и Радев имат много слаба поддръжка в турските региони и сред ромите. Радев обаче изненадващо получи подкрепа сред българите в Западна Европа и САЩ, което влезе в тотален конфликт с пропагандата срещу него на „анти-комунистическа“ основа, започнала в последните дни.

В момента не е ясно на къде точно ще идат гласовете на ДПС. Публичната подкрепа има по-скоро негативен ефект, тя се прави, за да предизвика анти-ДПС вот за другия кандидат. Носят се слухове, че реално избирателите на ДПС ще пуснат за Цачева, в замяна на това българският еврокомисар да е от Догановата партия. Става дума за евродепутатката Искра Михайлова, чиято номинация предстои веднага ако Цецка спечели изборите.

Автор : Добри Божилов

Източник: mignews.info

Ние от Blife.eu ще добавим, че отдавна се е знаело за тези задколисни договорки на Бойко Борисов и ДПС  !

Някой от разговорите са се водили в резерватът „Паламара”. Там Борисов стана кръстник на един от най-отявлените активисти на ДПС,  а и подари агне на друг активист на ДПС за сюнета на синът му !

По такива лични мероприятия ходи Бойко Борисов, но тайно медиите крият за горещата връзка на ДПС и лидерът на ГЕРБ и тайната им явка в резерват „Паламара” и наскоро дори Борисов бе и на конски кушии пак там ! Все на гости на Големите ДПСАРИ В СЯНКА !

ДПС подкрепи ГЕРБ! ВИЖТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!

Не пропуска мазни борби нали се е омазал с тях !

Та от ДПС след като са имали информация, че Каракачанов има вероятност да стане втори и да отиде на балотаж и веднага са прилели 300 000 гласа към Бойко Борисов !

Естествено има различни слухове !

Някой са, че Бойко ще им даде единият си Евродепутат да гласува както те кажат !

Други са, че сделката е била министерството на земеделието и горите с поставени лица !

Но Истинските мотиви са патриотите да не са във властта или поне да бъдат на по-ниско ниво, защото доста антибългарски закони няма да могат да си прибутат ДПС и ДОСТ с ГЕРБ ООД !

И как така и ДОСТ и ДПС гласуваха за един и същ за ГЕРБ нали това е човекът на Ердоган у нас – техният човек !

Та лъжите на Борисов, че ДПС и БСП са едно е голяма дългоопашата лъжа, защото Борисов не може да даде смислен отговор на въпроса защо в Турция и в смесените региони той пак събира 300 000 гласа !

Няма и кой да му го за даде този въпрос, защото медиите са послушни и контролирани !

Аз съм патриот, но не бих гласувал за Бойко Борисов и Ердоган !

ДПС подкрепи ГЕРБ! ВИЖТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!

А за всички патриоти, националисти и всякакви в партийните листи едно може да ви успокоява, че сте гласували за най-големият политик или по-точно за неговите интереси и това е Ахмед Доган, но жалко само за едно, че не е Българин !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.