Думите на Ванга и хан Крум – време е да се отдели житото от плявата

Думите на Ванга и хан Крум - време е да се отдели житото от плявата

Време е да изхвърлим боклука

Политиката на ГЕРБ е в ход и тя е, че всички са маскари !
Те съсипаха България и го знаят !

Те съсипваха страната последните десет години – съсипано здравеопазване, съсипано образувание, съсипана икономика, съсипани човешки мечти и съдби ! Това е политиката на ГЕРБ за последните десет години и няма как да са им виновни комунистите, защото последните десет години те не са участвали във властта!

От ГЕРБ не могат да се оправдаят с нито една партия, защото до сега всички бяха с тях и реформатори, и десни, и СДС, и ДПС, кой да им е виновен няма, това е !
На финала 20 милиарда заеми и нищо на среща, а вдигне ли се снегът и дупките ще покажат качеството на фирмите на КОЙ и ТОЙ, нарицателни за Делян Пеевски и Бойко Борисов !

Efekt 2

На харизматичният лидер на ГЕРБ рейтингът му се топи по-бързо от снегът навън !

Скриха се от ефира нещо и Бойко и Цветанов като няма какво да кажат, а народа се прободи и няма как да не се пробуди след като вижда как се вдигат цените в магазините и бедността му става все по-голяма !

Сега БСП се стягат да управляват, но народа е беден, гладен и болен и какви ще са мерките ние не знаем, но знаем едно, че искаме промяна и истинската промяна може да бъде осъществена само от този, който контролира гласовете в парламента, само той може да променя закони и да налага контрол над изпълненията им чрез министерствата !

Днес кампанията на ГЕРБ е не „вижте какво направихме“, защото нищо добро не направиха !
Кампанията е „всички са маскари“ – всички гадни, всички са лоши и всички са за затвора! Не е така, а от кога говорим да изхвърлим боклука, но не може пък чак всички да са лоши и крадливи, не може чак пък да няма кой да иска да работи за държавата, ако е толкова лошо що всички се натискат тогава ?

Трябва съд и прокуратура за всички, които съсипаха страната, а последните десет години знаем кои са те !
И какво от това, че те си живеят необезпокоявани, а тези по-страхливите си имат охрана от НСО !
И кой мислите им плаща охраната, ние с държавни пари по няколко хиляди на човек на ден !

Какви са в момента Цветан Цветанов и Местан, и Пеевски, и Ахмед Доган на длъжност те са безработни в бюрото по труда, а държавата има плаща охрана и до кога? След като са народни избраници и народа ги обича защо ги пазят от народа ? Само престъпниците имат нужда от охрана, но те си я плащат от джоба ! Като са такива тарикати нека и плащат охраната сами средно за всеки един от тях цената на ден е между 3600 и 4365лв. на ден, а те ли са само ? Казваме Ви честно време е да изхвърлим боклука и толкова пари ще спестим на държавата ! Няма държавата 300 лева на месец за болно дете, но пък има 50 000 – 80 000 лева на ден за депутати, които не са депутати !Време е да изхвърлим боклука

Странно се разпределят благата в страната както казва хан Крум !
Странно се разпределят бихме допълнили !
Но едно е ясно, че трябва твърди закони и да се прилагат, ако ли пък не хората ще приложат законът на справедливостта с народен съд и присъди !
Затова господа политици, времето тече и стига с това „всички са маскари“, че време е да се пречисти семето от плявата !

Думите на Хан Крум за благата !
Думите на Хан Крум за благата !

За финал ще припомним думите на Ванга :
„Дойде време да се отдели житото от плявата, да се пресеят добрите от лошите, да се пречисти човешката душа.
Това нема да стане на небето, а тук на земята, тук става промяната, тук са изпитанията, Адът и Раят са тук, на тази грешна земя”!

„Затова или добре се почистете или народа ще Ви прочисти все пак тук е и Раят и Адът“, казва Ванга !

ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.